Alexandra Ungureanu canta “Cups Song” alaturi de elevii din Transylvania College!
2014-09-16 12:02:38

Datorita faptului ca vrea sa promoveze educatia muzicala in scoli, Alexandra a initiat un proiect care sa-i implice si pe elevi, in mod activ.

Artista a inregistrat primul cover din Romania al cunoscutei melodi ““The Cup Song”, ce” apartine Annei Kendrick, la care a filmat si un videoclip.

Clipul, al carui scenarist si regizor este Mihaelei Andoni, e o premiera absoluta in Romania si implica peste 100 de copii care invata la Transylvania College din Cluj, de la ciclul primar si pana la liceu.

Aici se observa povestea unor elevi din clasele primare care o strecoara pe artista in scoala cu scopul de a da o petrecere de ramas bun pentru cei care absolva liceul si urmeaza sa inceapa o noua etapa a vietii lor.

“Ma bucur si le multumesc elevilor pentru rabdare, pentru ca stiu ca s-au pregatit foarte mult cu acest Cup Song si mi-as dori sa se mai faca si in alte scoli lucruri asemanatoare, pentru ca pana la urma merg pe ideea de discipina, de implicare a copiiilor intr-un proiect care inseamna comunicare.”, a declarat Alexandra.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *