Alexandra Tanasoiu lanseaza piesa si clipul „Dor de vara"
2018-07-31 20:51:42

Participanta la X Factor, Alexandra Tanasoiu lanseaza single-ul si clipul „Dor de vara”. Piesa este compusa de catre artista impreuna cu Marcel Prodan si Andrei Nemirschi, iar videoclipul este regizat de catre Mihai Laz. Un single scris la malul marii, „Dor de vara” a venit din inspiratia peisajului: marea, plaja, soarele si nu in ultimul rand, gasca de prieteni.

„Am vrut ca „Dor de vara” sa fie pur si simplu cantecul ala pe care il pui in masina pe repeat atunci cand pleci spre mare sau cand stai la birou si iti vine ideea sa lasi balta tot, sa iti faci bagajele si sa fugi la mare cu prietenii! E acea piesa pe care te indragostesti si traiesti fiecare clipa a verii, ca apoi, anul urmator sa faci exact acelasi lucru si sa spui: „Mi-a fost atat de dor de vara/In sfarsit a venit iar”, marturiseste Alexandra Tanasoiu.

Fosta membra a trupei XoXo, Alexandra Tanasoiu s-a facut remarcata in cadrul editiei X Factor din 2014. Ii place sa scrie versuri si sa calatoreasca si si-ar dori sa colaboreze cu artisti precum Delia, What’s UP, Andra, Cabron si Marius Moga. In urma cu un an, Alexandra a lansat prima piesa din cariera solo, „Nu te-am uitat”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *