Alexandra Stan & NERVO lanseaza remixul piesei "Come Into My World", realizat de catre Rose All Day Nervo
2021-08-27 17:59:04

Alexandra Stan si NERVO revin cu o noua varianta a hit-ului “Come Into My World”, prin remixul “Rosé All Day NERVO Remix”. Faimoasele surori DJ din Australia, NERVO, ne surprind cu un take fresh al single-ului original, o imbinare de sound-uri disco si electro, cu un late summer vibe ce iti da acea stare de nostalgie de inceput de toamna dar, totusi, nu te lasa sa parasesti dancefloor-ul.
Single-ul “Come Into My World” se dovedeste a fi deja un real succes, fiind difuzat de peste 2000 de radio-uri din intreaga lumea si urcand pana pe pozitia 4 a clasamentului iTunes Japonia.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul “Lollipop / Parăm Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri că “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști că Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. 
Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate. Artista, originară din Constanța, România, a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului. Un exemplu recent este hitul “Mr. Saxobeat” care a atins pragul de 250.000.000 de ascultări pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. In acelasi timp, canalul de YouTube al artistei a depasit 1 milion de abonati.
În plus, Alexandra cucerește publicul şi prin melodiile lansate, dar şi prin videoclipurile pline de metafore. Recent, Alexandra a colaborat cu Nosfe, Sak Noel și Loz Tios pentru melodia “Tembleque”, iar în prima parte a anului 2021, Alexandra Stan a lansat un single în limba română, „Aleasă”, la un an distanță de hitul „Obsesii”, melodie care se regăsește în continuare în topul celor mai difuzate piese din România.

De la compozitoare la artiste și de la super fani la super staruri, primul duo de surori din muzica electronică, Mim și Liv NERVO au avut o ascensiune fabuloasă pe scena internațională, ajungând chiar în epicentrul acesteia. Acest duo dinamic, foarte talentat, este cel mai bine clasat printre femeile DJ la nivel global, fiind votat de către multitudinea de fani loiali pe poziția cu numărul 16 în importantul top al DJ Magazine – „Top 100 DJs”, în timp ce continuă să se claseze pe prima poziție ca singurele femei DJ din lume.
Surorile NERVO, originare din Autralia, au ajuns faimoase prin talentul de compozitie, realizand hit-uri pentru artiști precum Kylie Minogue, Ke$ha, The Pussycat Dolls, Afrojack, Steve Aoki, Armin Van Buuren,and Miley Cyrus (Hannah Montana), printre mulți alții. Au primit si un premiu Grammy pentru piesa „When Love Takes Over”, a lui David Guetta în colaborare cu Kelly Rowland.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *