Alexandra Stan feat. Connect-R – Vanilla Chocolat (selfie video)

Alexandra Stan n-a avut rabdare pana cand va lansa videoclipul oficial al single-ului “Vanilla Chocolat”, un featuring cu renumitul Connect-R, asa ca frumoasa artista a vrut sa faca o surpriza pentru fani, un selfie video.

Astfel ne plimba pe unde a fost invitata pentru a canta piesa, de la emisiuni radio si tv, la studioul Fonogram si Casa de discuri Roton, la sala de repetitii a lui Emil Rengle, pana la acasa la ea.

In aceasta filmare isi fac aparitia mai multe persoane publice, ca Mihai Morar, Razvan si Dani, Adelina Pestritu, Madalin Ionescu, dar si echipa ei de dansatori, Stan Boyz si colegii sai de la studio, Mika Moupondo, Alex Cotoi, Viki Red.

“M-am gandit sa fac un clip in care fanii sa ma poata regasi pe mine in ipostaze foarte naturale, dar tot ca artist, adica nu eu in baie, eu prin casa sau eu la cumparaturi, ci eu ca artist: mergand la emisiuni, interactionand cu jurnalistii, oamenii de radio, cu dansatorii mei etc.”, a spus Alexandra Stan.

Noua piesa, “Vanilla Chocolat” este cel de-al 5-lea single extras de pe albumul “Unlocked” si a fost compusa de catre Stefan Mihalache (Connect-R), Alexandru Cotoi, Constantin Sava, Mika Moupondo si Alexandra Stan.

“L-am ales pe Connect-R pentru ca mi se pare ca el poate aborda cu lejeritate orice gen muzical si pentru ca e flexibil, ca si mine, la schimbari de stil si combinari neasteptate de sound. Connect-R poate canta in orice limba, fara niciun fel de problema, si crede foarte mult in ceea ce face. Ne-am intalnit la studio la Fonogram si mai in gluma, mai in serios, am inceput sa lucram la piesa, impreuna cu Alex Cotoi. Rezultatul e “dulce si aromat”, Vanilla Chocolat”, adauga artista.

Comentarii