Alexandra Stan, artista preferata a japonezilor, se afla din nou pe primele locuri in topuri
2016-03-15 20:44:17

La doar doua zile de la lansarea albumului “Alesta” in Japonia, Alexandra Stan a ocupat deja primul loc in topul vanzarilor pe iTunes la sectiunea albumelor dance, detronand astfel nume precum Avicii. Mai mult, “Alesta” s-a pozitionat pe podium si in topul general al albumelor internationale.

Alexandra Stan se afla in prezent intr-un turneu de promovare de doua saptamani in Japonia, unde sustine cateva concerte si da numeroase interviuri pentru publicatii si televiziuni de top din Tokyo si Nagoya. Pe langa partea muzicala, Alexandra va lansa in Japonia si cateva obiecte vestimentare in colaborare cu Bershka.

De pe albumul “Alesta” fac parte si cele trei single-uri lansate deja, “We Wanna” (feat Inna & Daddy Yankee), “I did it, Mama” si “Balans” (feat. Mohombi). Intregul album, de 11 piese, poate fi ascultat chiar pe contul de YouTube al Alexandrei Stan.

Asadar, felicitari, Alexandra Stan! Multumim ca ne faci sa fim mandri ca suntem romani! Haideti sa ascultam impreuna “Alesta”, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *