Alexandra Stan, Adriana Rusu, Liviu Teodorescu şi Sebastian Muntean din trupa ROADS s-au transformat în Moş Crăciun pentru o zi
2014-12-24 15:25:37

În preajma sărbătorilor trebuie să dăm dovadă de bunătate, înţelegere şi mărinimie pentru cei din jurul nostru, cei care poate nu au nevoie decat de o imbratisare sau o mangaiere.

Cum artiştii din industria muzicală sunt un model pentru tineri şi nu numai, Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Adriana Rusu şi Sebastian Muntean, vocalistul trupei Roads, au plecat la drum către Valea Screzii pentru a bucura 80 de copii şi adolescenţi.

Emoţionaţi şi dornici să-şi împărtăşească optimisul, cei patru artişti HTag PR au vrut ca în acest an să facă pe Moş Crăciun, să le împartă cadouri celor mici şi pentru câteva ore să fie alături de ei.

Alexandra Stan, care şi anul trecut i-a vizitat pe copiii din Valea Screzii, Adriana Rusu, Liviu Teodorescu şi Sebastian Muntean au cântat colinde cu copiii, s-au jucat şi s-au încărcat cu energia lor pozitivă pentru perioada aglomerată de concerte pe care le vor susţine la sfârşit de an.

În tabăra din Valea Screzii locuiesc 120 de persoane, din care 80 copii şi adolescenţi, tineri orfani care au părăsit sistemul de stat, femei şi bărbaţi în vârstă.

De toate aceste persoane se ocupă Asociaţia Pro Vita, iar cel care a făcut posibilă existenţa acestui loc primitor şi deschis tuturor celor în nevoie este părintele Tănase Nicolae, care este paroh în Valea Plopului.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *