Alexa Dragu lansează piesa „Dansează”
2021-07-30 17:58:52

Alexa Dragu lanseaza o nouă piesă perfect intitulată „Dansează”. Titlul piesei pare chiar un îndemn către public, deoarece acesta este efectul pe care ritmurile îmbietoare de flamenco ale cântecului îl vor avea, în timp ce ascultați piesa. „Dansează” este o piesă pop energică, ideală pentru playlist-urile de vară, ce a fost compusă de Alexa Dragu, împreună cu Eduard Santha și Marius Pop.

Așa cum ne-a obișnuit, piesa este o introspecție, inspirată de experiențele de viață ale artistei și de personalitatea sa. Această melodie este o dedicație către cea mai mare pasiune a Alexei, care întotdeauna o ajută să treacă peste probleme și îi ridică moralul, mai precis muzica: „Dar dacă treceți eu tot cânt, / Până nu mai am niciun gând … Când muzica e tare, / Tristețea piere fir cu fir“, reacția naturală a muzicii fiind chiar actul eliberator al dansului: „Și se dansează până-n zori, / Dansează până zbori, / Când ești cu capu-n nori. / Și se dansează în mașină, / Până se face iar lumină”.

În privința piesei, Alexa a declarat: „Piesa aceasta a fost inspirată de o noapte albă-n orășelul meu de suflet, alături de prietenii mei. De fiecare dată când o ascult și cânt, văd iar străzile goale, dar pline de râsete când mergem dintr-un local în altul, mă văd cântând în pasaj și adunând tot mai mulți petrecăreți, din 3 ne-am făcut 5, apoi 15 și am dansat până am zburat, până la lăsarea zorilor și încă puțin“.
Mesajul piesei a fost adus la viață sugestiv prin artwork-ul realizat de Eliana Bogdan și lyric video-ul semnat de Dorck.

La doar 21 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să-și depășească frica de scenă și a reușit să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes până în semi-finală. În prezent, Alexa este studentă la Sociologie în limba engleză în cadrul Universității București.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *