Alex Andra (Alexandra Ghiță) debutează cu piesa “Am ales să plec”
2021-01-31 17:32:44

Interpreta Alex Andra, originară din municipiul Urziceni, se lansează pe piața muzicală românească cu single-ul “Am ales să Plec”.

Până la acest moment, solista era adeptă a coverurilor internaționale, având un palmares impunător la festivalurile muzicale din România și peste hotarele țării, posedând un timbru vocal puternic și memorabil.

Studiile in domeniul Finanțelor, la Universitatea “Hyperion”, din București nu au reușit să o facă să uite de muzică. Un rol important în dezvoltarea vocii sale l-a avut și profesoara de canto, Gabriela Alexandra Florea.

Momentan Alex Andra face și Școala de Televiziune cu Vlad Ionescu.

Piesa “Am ales să Plec”  este compusă de interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și colegul acestuia, din Spania, “The Master Of The Sound”. Din spusele lui EL Radu, Alex Andra are ceva al ei, o aură artistică deosebită, iar modestia de care dă dovadă îi va servi drept atu și pe viitor, spre o ascendență muzicală.

“Am ales să Plecva fi lansată și prezentată la câteva posturi TV de la București, ulterior se va face auzită și la unele posturi de radio din România, ca în cele din urmă, piesa să fie lansată și în Republica Moldova.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *