AlbWho lanseaza “Tentatii”, impreuna cu Dara
2021-05-10 18:24:34

“Tentatii” este o piesa despre cum sentimentele castiga mereu lupta cu ratiunea, iar din aceasta lupta a luat nastere aceasta piesa.

AlbWho, pe numele ei – Alexandra Albu, este un producator promitator, care fara doar si poate, incepe sa ia prin surprindere industria muzicala romaneasca. La sfatul unui prieten, ea a pornit acum 7 ani pe drumul unei cariere in muzica si in urma cu 5 ani a inceput sa mixeze multimilor.

Sfatul pe care l-a primit nu a fost unul rau deloc, iar asta e dovedita de o serie lunga de remixuri pentru artisti consacrati precum Alina Eremia, Irina Rimes, The Motans, Delia, Carlas Dreams si multi altii. Mai mult decat atat, AlbWho a bifat in 2019 toate evenimentele importante de acest gen, bucurand publicul la festivaluri precum Neversea, Untold, Awake Festival, Summer Well, lista putand foarte usor sa continue.

Proiectul Dara a aparut cand Nicoleta avea 18 ani si a lansat primul ei single, „Open Your Eyes”. Acesta s-a clasat pe locul doi la selectia nationala pentru Eurovision, iar publicul din Republica Moldova s-a indragostit de ea imediat. La scurt timp dupa, Dara a lansat si un parfum care poarta acelasi nume ca hit-ul sau. Tot in 2012 este desemnat cel mai difuzat artist din R.M.

Colaborarea Darei cu artisti consacrati a inceput in anul 2014, cand a lansat, alaturi de Inna, Antonia si Carla’s Dreams piesa „Fie ce-o fi”.

In 2017, Dara se muta la Bucuresti si incepe sa scrie muzica cu autori si producatori din Romania. Piesele “Mii de Ori”, “Nebuna” si “La Costum” sunt scrise si lansate in Romania.

De la inceputul carierei sale Dara a fost un artist implicat in rezolvarea problemelor sociale. In anul 2012, Dara a devenit Ambasador Panglica Rosie in Europa de Est si Asia Centrala, pentru combaterea HIV/SIDA, participand la conferinte in Moscova, Kiev si Chisinau.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *