Ai grija cum te porti cu acesti nativi: 3 zodii care nu regreta nimic
2018-11-19 13:46:09

O vorbă înțeleaptă spune să nu regretăm niciodată nimic. Pentru fiecare decizie pe care am luat-o în viață am avut argumentele potrivite la timpul lor.

Să nu uităm niciodată ce ne-am dorit și să nu regretăm niciodată! Așa trăiesc aceste 3 zodii de la care trebuie să învățăm că trecutul rămâne în trecut și noi mergem mai departe.

Săgetătorul lispit de griji!

Cum poate zodia Săgetătorului să fie în topul acestui top? E simplu? Săgetătorii nu se mai gândesc niciodată la ce a trecut și nu regretă niciodată nimic. Dacă au luat o decizie, au făcut o alegere definitivă, oricât de bună sau de rea ar fi.

Iar Săgetătorii știu un lucru: cu cât te gândești mai puțin la ceea ce te-a determinat să iei decizia respectivă, cu atât ești mai deschis la multe alte oportunități și vezi lucrurile într-un sens mai larg. Nativii acestei zodii nu regretă nimic niciodată, pentru că viața este o continuă experiență pentru ei.

Vărsătorul, mereu interesat de ceva nou!

Cine are nevoie de un voluntar pentru o experiență/activitate nouă, să apeleze la un Vărsător. E gata oricând să încerce lucruri noi, să se implice paralel în diverse proiecte și să muncească pentru idei creative, moderne și interesante.

Vărsătorul este capabil să își asume riscuri, pentru că știe că poate avea multe de câștigat. Chiar și sentimentul unei experiențe noi, chiar dacă aceasta a eșuat, este important pentru el. Și nu regretă nimic niciodată pentru că știe că, dacă nu încerci, pierzi!

Berbecul nu regretă niciodată nimic

Mergi înainte orice ar fi! Dacă ești născută în zodia Berbecului știi deja cât de bine ți se potrivește caracterizarea asta. Berbecii nici nu pot concepe să se mai uite în urmă. Odată ce ai ales un drum, mergi pe el, schimbă la dreapta sau la stânga, dar nu îți mai face griji pentru ce a fost.

Viața îți oferă alternative și nu are sens să pierzi timp și energie pentru a plânge deciziile greșite. Iar Berbecii au suficient curaj să lase totul în urmă, chiar dacă și ei suferă, chiar dacă și ei rămân cu cicatrici.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *