Adriana Rusu - Mosule (piesa noua)
2014-12-11 18:43:24

Inca putin si Mos Craciun isi face aparitia, asa ca frumoasa Adriana Rusu a lansat o piesa vesela si optimista, ce se numeste, sugestiv, “Mosule”.

Cunoscuta in urma colaborarii cu Tataee de la BUG Mafia, alaturi de care a cantat piesa „Noi doi”, Adriana Rusu a revenit pe scena muzicii romanesti cu o schimbare de stil si doua single-uri noi: “Arde” si “Primul Pas”, iar acum ne ofera in dar piesa “Mosule”.

“De cativa ani imi doream sa lansez o piesa vesela, de stare, care sa aduca bucurie in suflet atunci cand o asculti si impreuna cu gasca de la Smash Production am realizat acest lucru”, declara Adriana Rusu.

Videoclipul este regizat de catre Codrin Roibu si a fost filmat timp de 21 de ore intr-un decor de poveste, iar piesa este compusa de Vanotek, Sorin Seniuc, Mihaela Seitan si Anastasia Sandu.

“La clip a fost mare agitatie, mai ales ca am avut langa noi un caine nu tocmai cuminte, ci chiar nazdravan, care era inconjurat de foarte multa lume. Pe de alta parte, Sara, fetita de un an si patru luni, a fost un ingeras si s-a bucurat sa fie in centrul atentiei”, adauga Adriana Rusu.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *