Adrian Sina lanseaza o super colaborare cu Ruby: "Prieteni buni"!
2020-02-14 21:24:57

“Prieteni buni” este o piesa cu un mesaj pozitiv, care celebreaza prietenia si legatura puternica ce se poate stabili intre doua persoane. Single-ul este scris si produs de Adrian Sina, What’s UP, Pistol Cristian, Christian Ilie Theodoru si Negru Liviu.

Despre colaborare cu Adrian, Ruby spune: „In copilarie faceam sincroane cu prietenii pe piesele lui, iar astazi ne “sincronizam” pe aceeasi piesa. Este o bucurie pentru mine sa pot lucra cu el si pot spune ca eu si Adrian suntem “doi prieteni buni” care au de impartit o piesa de pus la suflet!”

Adrian Sina revine in atentia noastra cu piesa “Prieteni buni”, lansata la scurt timp dupa colaborarea cu Betty Blue, “Dulce impacare”. In 2019, artistul a avut un an plin si datorita proiectului Akcent, lansand single-urile „Si Me Quieres” si „Without You”, care au cucerit piata internationala. Totodata, 2019 a fost un an special pentru Akcent, care aniverseaza 20 de ani de hit-uri, concerte si succes, atat local cat si international. Trupa a cucerit piata internationala odata cu lansarea single-ului „Kylie”, versiunea in limba engleza a hitului local „Dragoste de inchiriat”. Piesa a ajuns pe prima pozitie in multe topuri din Europa, in tari precum Olanda si Franta, in timp ce urmatoarele lansari, „That’s My Name”, „Stay With Me” si „My Passion” i-au consolidat proiectului pozitia de star international.

Pana in prezent clipurile lansate de Ruby au generat peste 320 de milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului Ruby a colaborat cu artisti precum UZZI (pentru “Nu caut iubiri”), What’s UP (“Nu pune la suflet”), Dorian Popa (“Buna, ce mai zici?”), Voltaj (“Nana”), A.U. (“Iti multumesc”) si Matteo (“Drama”). Cel mai popular single si videoclip din cariera artistei este “Condimente”, in colaborare cu NOSFE, care a adunat peste 70 de milioane de vizualizari pe YouTube. In momentul de fata, Ruby este considerata una dintre cele mai sexy si interesante aparitii din showbiz-ul autohton.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *