Adio, dar rămânem "Prieteni". Paul Iorga lansează o nouă piesă, alături de Ana Baniciu
2020-11-18 18:36:36

Asa cum bine stiti, exista mai multe tipuri de dragoste: netraita, neexprimata sau, poate cea mai apasatoare dintre toate, cea imposibila. Dar cum denumim, de fapt, dragostea care apare intre doi prieteni? In noua sa piesa, Paul Iorga ne spune, alaturi de Ana Baniciu ca ramanem doar Prieteni… dar oare chiar asa sa fie?

Despartiti, dar mereu impreuna, concluzioneaza un alt vers din piesa. Iar, avand in vedere si noul context social in care ne aflam, inclinam sa le dam dreptate. Deoarece dragostea si sentimentele nu tin cont de nimic, frumusetea lor stand chiar in modul pur in care apar – fara sa le pese daca ceea ce simtim este sau nu posibil.

“De cate ori nu ne-am spus, fiecare dintre noi, ca ramanem doar Prieteni cu o persoana tare draga noua? Si, de cate ori, am respectat intru totul acest lucru? Probabil ca de prea putine ori. Dar, pana la urma, suntem oameni, iar vulnerabilitatea data de aceste sentimente este ceea ce ne face sa traim.

Sunt foarte fericit ca am reusit sa fac aceasta piesa cu Ana, ne stim de o viata la propriu. Nu-mi amintesc exact cand ne-am cunoscut pentru ca eram atat de mic, incat nu aveam amintiri la varsta aceea. Stiu ca am vazut, in schimb, niste poze cu noi prin amintirile de familie de foarte demult – dar e normal, la urma urmei, parintii nostri erau prieteni si faceau tot muzica. Nu cred ca e o intamplare ca si noi am urmat calea muzicii cum au facut-o ei. Sper sa va placa si voua noua noastra piesa. Si sa ramaneti doar prieteni cu anumiti oameni dragi… sau, poate nu! Voi alegeti 😊”, spune Paul Iorga.

“Pe Paul il stiu inca din copilarie, de pe vremea in care stateam in backstage la concertele tatilor nostri si ne doream sa facem muzica! Se pare ca Universul a tinut cu noi si iata ca astazi avem o piesa impreuna! Ma bucur mult de colaborarea cu Paul, atat eu cat si tata, care a fost foarte emotionat cand i-am dat vestea!

Acum cativa ani am stabilit o intalnire la studio, dat fiind faptul ca Paul este si un producator foarte bun. Et voilà, asa a iesit piesa Prieteni!”, adauga Ana Baniciu.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *