ADALIA REINTERPRETEAZĂ IT'S OK IF YOU FORGET ME, ORIGINALLY BY ASTRID S.
2021-04-14 17:41:37
Primăvara aceasta, Adalia face cadou urmăritorilor ei o serie de coveruri după piese celebre pe canalul său de YouTube. It’s Ok If You Forget Me este una dintre acestea, interpretată în variantă originală de Astrid S. 
 
Intensitatea și orgoliul iubirii adolescentine sunt puternic evocate în versurile piesei: I dont feel empty now that you’re gone/ Does that mean it didnt mean nothing at all. Fiecare cuvânt ascunde printre rânduri regretul și iubirea neîmpărtășită, pierdută odată cu ruptura dintre cei doi: Wouldn’t get jealous if you’re happy/ It’s okay if you forget me
 
Sunt onorată să cânt și eu la rândul meu aceste piese celebre. Continui seria de cover-uri pe care am început-o de curând, așa că stați pe aproape, fiecare dintre noi se va regăsi în ele mai mult sau mai puțin! Mi-ar plăcea să le asculte și adolescenții, pentru că noi trăim altfel sentimentele la vârsta aceasta., spune Adalia. 
 
30 de milioane de vizualizări pe YouTube și 2 ani mai târziu, interpretarea piesei Masterpiece de către Adalia, împreună cu Jessie J, i-a adus tinerei artiste un grup mondial de fani. Talentul ei muzical este completat de compoziție, pian, dans și coregrafie.
 
În 2020, aceste talente s-au combinat atunci când Adalia a fost distribuită în rolul principal al producției de scenă Matilda, tânăra artistă cultivându-și astfel o nouă pasiune pentru teatrul muzical, alături de muzica pop. Iar, în 2021, promite fanilor ei noi și noi piese care să îi încânte.
 
Adalia îi urmează pe Taylor Swift, Tate McRae și, în mod deloc surprinzător, pe Jessie J în influențele sale muzicale. În cuvintele sale, scopul său este „să devină un superstar”. Cine ar paria împotriva ei?
 
Păreri?
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *