Adalia lanseaza “I Choose”, un cover dupa piesa Alessiei Cara
2021-05-12 22:24:02

Adalia este una dintre cele mai promitatoare artiste de la noi din tara, talentul ei avand ramuri adanc crescute, pe langa interpretare, si in compozitie, teatru si coregrafie.

Ea a intrat in atentia publicului din Romania cu interpretarea piesei Masterpiece, impreuna cu Jessie J, la Electric Castle, in 2018. Doi ani mai tarziu, Adalia a fost distribuita in rolul principal al productiei de scena Matilda si si-a descoperit pasiunea pentru muzical.

“Eu sunt fascinata de film si de interpretarea Allesiei Cara, iar cand am auzit musicalul I Choose – am simtit ca trebuie sa-l cant. De ce?! Pentru ca piesa vorbeste cu mine. “I Choose” descrie mai multe sentimente: sentimentul de singuratate, cu care toti ne-am confruntat in aceasta perioada, dar acest lucru nu inseamna ca suntem singuri (“But feeling lonely don’t mean you’re alone”). In acelasi timp, descrie si sentimentul de a fi pierdut, intampinat rapid de sentimentul pe care ti-l ofera descoperirea sperantei (“I finally found where I feel, I belong”), piesa reusind sa surprinda sa capteze emotiile atat de bine, lucru pe care sper ca l-am reusit si eu.

Deci, o sa te uiti la The Willoughbys?” – Adalia despre I Choose

Adalia îi urmează pe Taylor Swift, Shawn Mendes și, în mod deloc surprinzător, pe Jessie J în influențele sale muzicale. În cuvintele sale, scopul său este „să devină un superstar”. Cine ar paria împotriva ei?

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *