Actorul de origine română de la Hollywood, Sebastian Stan, apreciat de Nicole Kidman! Nicole Kidman despre Sebastian Stan: „A fost o încântare să lucrăm împreună”
2018-02-05 19:37:13

În cea mai recentă postare pe Instagram, Nicole Kidman a împărtășit cu fanii o fotografie cu Sebastian Stan. Celebra actriță vorbește în cuvinte frumoase despre experiența pe care a avut-o cu actorul de origine română în timpul filmărilor la producția “The Destroyer”.
Aceasta declară că o să ii fie dor de Sebastian Stan și că i-a plăcut mult să colaboreze cu el. Iată mesajul actriței postat pe contul ei de Instagram: „We will all miss you @iamsebastianstan. I just loved working with you. Farewell Palmdale!#thedestroyer”.
Fotografia cu Nicole Kidman și Sebastian Stan a strâns peste 53.000 de likeuri și peste 560 de comentarii. Unul dintre comentarii este chiar al actorului român, Sebastian Stan, care se arată norocos că a avut ocazia să lucreze cu Nicole Kidman și că a fost o experiență de neuitat.
”Thank you, @nicolekidman! Blessed to have worked with you. It was an experience I’ll neverforget”, a comentat Sebastian Stan la mesajul lui Nicoe Kidman de pe contul ei de Instagram.
Sebastian Stan vine la București
Sebastian Stan va fi invitatul de onoare al celei de-a doua ediții a American Independent Film Festival care va avea loc la București între 27 aprilie și 3 mai 2018 și va prezenta în premieră în România cel mai recent film al său, biopic-ul „I, Tonya”, regia Craig Gillespie, film cu trei nominalizări la Oscar, un Glob de Aur și cinci nominalizări la Premiile BAFTA.
Alături de Sebastian Stan la ediția din acest an a American Independent Film Festival vor mai fi prezente și alte personalități ale cinematografiei americane iar festivalul va continua să aducă la București o selecție a celor mai apreciate filme independente americane recente.
Pornind de la tradiția marilor filme narative americane, festivalul își propune să prezinte o selecție a celor mai recente producții independente made in USA, titluri apreciate de critică și prezentate în circuitul marilor festivaluri nord americane precum Sundance, New York, Tribeca, Telluride ori Toronto. A doua ediție a American Independent Film Festival are loc în perioada 27 aprilie – 3 mai 2018, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București.

Ce părere aveți?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *