A fost lansata a zecea melodie Cantece pentru copii - "Sunt un mic pinguin"
2021-07-13 20:26:01
Universal Music România a lansat o serie de melodii pentru cei mici în cadrul proiectului “Cântece pentru copii”. Prin intermediul acestor melodii sunt promovate activități educative, precum spălatul corect pe mâini și purtatul măștilor de protecție.

“Cântece pentru copii” este felul prin care Universal Music transformă învățatul într-o activitate plăcută, asociată cu joaca. Melodiile lansate în cadrul acestui proiect, le prezintă copiilor, într-un mod distractiv, cum să se spele corect pe dinți și pe mâini, cum să poarte mască sau cum să își pună un plasture pe rănile de la joacă.

Henry, Emma, Mama, Tata si HamHam sunt personajele principale ale acestui proiect, unde micuții se bucură de o lume magică, perfectă pentru momentele de dans, voie bună și distracție, la care se adaugă și elementele educative.
Ideea acestui proiect poartă semnătura muzicianului și omului de radio Kai Horage, iar vocile în limba română au aparținut si unor artiști precum Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Bogdan Ioan, Dora Gaitanovici și Romanița, până în prezent.

Cântecele pentru copii pot fi ascultate pe toate platformele de streaming, dar și pe canalul de YouTube “Cântece pentru copii”, unde s-au adunat aproape 1.000.000 de vizionari pentru videoclipurile lansate până acum.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *