A fost acuzată că are silicoane, însă adevărul este altul! O cântăreață de la noi dezvăluie cum se menține în formă
2016-11-22 21:27:19

Deși chipul ei este absolut superb, catalogând-o drept una dintre cele mai frumoase cântărețe de la noi, AMME, căci despre ea este vorba, se poate lauda cu un corp perfect sculptat.

Dacă unele vedete fac sport, apelează la fel şi fel de trucuri sau operații estetice, superba blondă nu face nimic pentru a se menține mereu în formă, după cum declară chiar artista: “Primesc multe complimente pentru felul în care arăt, foarte multe persoane mă întreabă ce fac că să mă mențin în formă. Sinceră să fiu, ii mulțumesc bunului Dumnezeu şi parinților mei pentru că am o genă foarte bună, nu am avut niciodată probleme cu greutatea. Sport, din pacate fac foarte rar, mereu zic că o să mă apuc serios, iar de mancat, mănânc absolut orice şi oricând. Am noroc că sunt o fire energică şi am arderile rapide, că de nu, la cât mănânc, eram cât o purcică. În privința operațiilor estetice, am tot răspuns, nu mi-am făcut până acum nicio intervenție chirurgicală. Atâta timp cât te simți bine în pielea ta, e bine să nu recurgi, mai ales cât suntem tinere. Eu mizez pe naturalețe!”

Recent, AMME a fost acuzată că şi-ar fi facut un implant cu silicon in fese. Cântăreața a spus ca nu e deranjată de aceste acuzații întrucât sunt neadevărate. A simțit nevoia să spună lumii că nu şi-a făcut niciun fel de îmbunătățiri iar apetisantul posterior este dat de mama natură. Nimeni nu îi contestă atuurile fizice. Desigur că delicatețea chipului, ochii albaştri şi părul blond, şi suplețea corpului atrag atenția bărbaților şi invidia femeilor.

AMME, pe numele real Stîngă Ana Maria Elena, este de loc din Slatina, dar locuiește în București de 7 ani, şi-a facut recent debutul pe piața muzicală din România cu piesa „Muchacho”, produsă de Mellina şi co-produsă de Mango Records. Piesa se bucură şi de un videoclip incendiar în care artista apare în ipostaze extrem de sexy.

Ce părere aveți? Vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *