8 tipuri de oameni toxici pe care trebuie să-i scoți din viața ta
2019-05-07 13:42:11

În viața ta întâlnești multe tipuri diferite de oameni. Din păcate, există prea mulți care pot fi clasificați drept “oameni toxici”, deoarece singurul lucru pe care acești oameni îl fac este răspândirea negativității, a tensiunii, a stresului și a problemelor inutile.

Iată câteva tipuri de persoane toxice pe care trebuie să le elimini din viața ta

CRITICUL

Un critic poate aduce o mulțime de toxicitate într-o relație. Acesta poate nu iti va adresa niciodata cuvinte insultatoare, insa iti va insulta constant gandurile, aspectul si credintele. Iar acest tip de comportament este deseori tradus drept stima de sine scazuta si manipulare.

Criticul critică persoana în locul comportamentului. In loc sa incerce sa sugereze imbunatatirea obiceiurilor proaste, ei gasesc orice scuza pentru a te impiedica in a face acest lucru.

EGOISTUL

Căutătorul atenției este cel care crede cu adevărat că lumea se învârte în jurul lui. Puteți recunoaște cât de toxici sunt prin cantitatea de atenție pe care încearcă să o fure de pretutindeni. Și din cauza nevoii lor de a fi centrul atenției, vor recurge adesea la acte de imaturitate.

NARCISISTUL

Narcisistul se comporta ca si cum el sau ea este un dar de la Dumnezeu pentru Univers. El/ea se comporta ca un stie-tot si indiferent de cat de inteligent, destept, calificat sau experimentat esti, nu te poti ridica niciodata la nivelul sau. Un narcisist se plasează pe un piedestal și te privește de acolo.

Ei adesea nu au simpatie și empatie și nu sunt dispuși să facă compromisuri. Tot ce ii intereseaza este ca ei sa fie centrul atentiei. Pot distruge totul și pe toată lumea din jurul lor dacă se simt răniți sau respinși.

INVIDIOSUL

Acestea sunt tipurile de oameni care vă apreciază timpurile dificile mai mult decât vremurile victorioase. Ei cred că merită toate momentele de succes și nimeni altcineva. Acest tip de oameni trebuie evitat cu orice preț.

JUDECATORUL

Acest tip de persoană crede că toată lumea ar trebui să fie criticată și nimic nu este bun pentru el. Este un comunicator teribil, deoarece nu este un bun ascultător și își răspândește discuțiile negative peste tot.

BARFITORUL

Aceste tipuri de persoane toxice sunt foarte nesigure și, de obicei, întorc faptele și distorsionează informațiile pentru a atrage atenția. Ei doresc să fie recunoscuți și acceptați, iar acest lucru poate fi singura modalitate prin care aceștia pot obține atenția pe care o doresc.

Dacă întâlniți un bârfitor, ar trebui să-l eliminați din viața voastră, deoarece această persoană poate fi canceroasă.

MANIPULATORUL

Acest tip poate fi dificil de rezolvat deoarece te tratează ca pe un prieten. Întotdeauna vor ceva de la tine și dacă te uiți în relația ta cu ei, poți vedea că tot ce fac sunt să ia și să ia, oferind in schimb putin sau deloc. Vor face orice pentru a te câștiga, doar ca să te poată manipula.

VICTIMA

Victima nu acceptă niciodată responsabilitatea. El este grozav în a arăta degetul spre alții și a nu accepta niciodată că a făcut o greșeală. Este mai bine pentru tine să scapi de astfel de oameni și să-i scoți din viața ta.

Oamenii toxici vă pot înnebuni, deoarece comportamentul lor este irațional. Renunță la încercarea de a ii bate la propriul lor joc. Ei vor exista întotdeauna și vor încerca întotdeauna să interfereze cu viața ta, asa ca impiedica-i din a iti prelua viata.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *