5GANG lansează piesa „SOS"
2018-12-19 19:32:30

5GANG vine cu o piesă nouă, „SOS”, considerată de liderul trupei, Selly (Andrei Șelaru), cea mai bună piesă a lor de până acum. Textul poartă semnătura lui Selly, la fel și linia melodică unde a colaborat cu Quick, cel care s-a ocupat și de producția piesei.

Trupa 5GANG a reușit deja o performanță greu de egalat cu piesa „MOD AVION”, care a adunat 1 milion de vizualizări și a ajuns în trending pe poziția 1 în mai puțin de 24 de ore. La o lună de la lansare, piesa a ajuns la aproape 6,2 milioane de vizualizări. „SOS”, lansată astăzi, are însă toate șansele să depășească acest succes, având în vedere versurile puternice și inspirate, energia pe care o transmite, dar și faptul ca este o piesă foarte așteptată, fapt dovedit de poziția #1 ocupată de teaserul videoclipului în top Trending YouTube.

„După „MOD AVION”, care a fost o piesă chill, de vibe, „SOS” revine cu hype-ul. Îmi aduc aminte că mi-a venit ideea după un concert din Timișoara de acum două luni”, povestește Selly. „Publicul din seara aia a fost plin de energie și mi-a dat un vibe foarte bun — și uite așa refrenul pentru piesa „SOS” a fost scris într-o cameră de hotel din Timișoara. După, au urmat două luni de sesiuni studio, planuri, scenarii și filmări. Rezultatul este, cred eu, cea mai buna piesă a noastră de până acum.”

În această toamnă, România a avut parte de o premieră: primul Turneu al Vloggerilor. Capete de afiș au fost membrii trupei 5GANG, Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, dar și Andrei Zbarnoaia, It’s Anca, Lino Golden, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Deaconescu. Evenimentele au avut deja loc în 7 orașe din țară: Cluj, București, Timișoara, Oradea, Galați, Iași și Brașov, iar pe data de 20 decembrie 5GANG va cânta în premieră piesa „SOS”, în cadrul evenimentului ce va avea loc în Craiova. Acest turneu a marcat și lansarea oficială a merchandisingului oficial 5GANG. Acesta va fi disponibil în curând și online.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *