5GANG lansează clipul piesei „Hocus Pocus" – „Este cel mai bun clip al nostru de până acum, cel mai complex!"
2019-12-17 16:06:42

5GANG, proiect Global Records, lansează clipul piesei „Hocus Pocus”, o melodie fresh care aduce o reinventare a trupei prin sunet, vizual și mesajul transmis publicului. Dupa doua zile de la lansare, piesa se afla deja pe locul 1 in Youtube Trending.

„Pentru noi, piesa asta înseamnă foarte mult pentru că am experimentat mai mult decât până acum. Ne-am jucat cu sunetele, am reușit să ieșim din tipar – toată piesa e un experiment. Am aranjat mesaje tipice 5GANG într-o formă nouă. Filmările au avut loc la Chișinău alături de o echipă minunată. Este cel mai bun clip al nostru de până acum, cel mai complex, care surprinde foarte bine atmosfera sărbătorilor de iarnă. Crăciunul e foarte relevant pentru noi, ca trupă. Coincide și cu momentul în care ne-am lansat, e o perioadă foarte importantă pentru noi.”, a povestit Selly.
După zeci de milioane de vizualizări la clipurile anterioare, cei de la 5GANG au o misiune dificilă de a rămâne în top.
„Că e Crăciunul 5GANG!
Cu frații petrec!
Am făcut un film de cinema, apasă REC!”

„Piesa Hocus Pocus este un element central în filmul „5GANG – un altfel de Crăciun” care apare la cinema pe 26 decembrie. Toată intriga filmului pornește de la filmările pentru acest clip. E o poveste din realitate interconectată cu ficțiunea. Trebuie neapărat să vedeți filmul ca să aveți imaginea completă!”, a mai spus Selly.
Regia clipului este semnată de Kobzzon, iar DOP a fost Ivan Grincenco. Versurile au fost scrise de Selly și Quick, iar de muzică și de producție s-a ocupat Quick, care s-a implicat și în melodiile anterioare ale proiectului 5GANG.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *