5 lucruri simple pe care doar cuplurile fericite le fac
2018-11-06 10:24:51

Pentru a avea o relație frumoasă trebuie să muncești zilnic la ea, așa că nu strică să ții cont și de următoarele sfaturi. Lucrurile mici pe care le faci pentru partenerul de viață sunt cele care contează cel mai mult.

1. Lasă trecutul în trecut

Închide ușa relațiilor din trecut. Este foarte important să începi o relație nouă de la zero. În caz contrar, va fi imposibil să fii 100% cu partenerul actual. Și nu încerca să-ți compari partenerul cu fostul.

2. Fericirea începe cu tine

Fericirea nu înseamnă sa faci ceva, să realizezi sau să deții ceva. Nici lucrurile la modă, nici banii nu te vor face fericită, până când nu vei alege pentru tine să fii fericit(ă).

3. Comunicare și încredere

Ar trebui să poți discuta cu partenerul toate problemele care te interesează, indiferent dacă se referă la s*x, planurile de viitor sau la temerile tale. Și este foarte importantă încrederea. Trebuie nu doar să ai încredere în partenerul tău, dar și să fii demnă de încrederea lui.

4. Există ”Eu” și există ”Noi”

Nu ești doar soția/soțul cuiva, tu ai propria individualitate. Este important să-ți permiți uneori să faci ceva pentru tine. Cu toate acestea, ar trebui să aveți ocupații comune. Găsiți acest echilibru între “eu” și “noi”.

5. Relația întotdeauna trebuie să fie pe primul loc

Căsătoria este cea mai puternică legătură dintre două persoane. Copiii cresc și pleacă de lângă părinți, prietenii apar și dispar. De aceea, pentru tine în primul rând ar trebui să fie căsnicia, partenerul.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *