„4play": MACORA și Mario Fresh fac echipă pentru un single cool
2021-04-02 13:57:42

MACORA, producer-ul și compozitorul ce se află în spatele multor hituri românești și nu numai, face echipă cu nimeni altul decât Mario Fresh și lansează „4play”, un single cu versuri în limba engleză și beat-uri pop dance. Compusă de către cei doi artiști alături de Cosmin Dobrescu, „4play” dezvăluie povestea de iubire pe care un îndrăgostit o trăiește atunci când în mintea, sufletul și inima lui există doar o singură persoană.

„Prin colaborarea cu Mario Fresh, propunem o experiență muzicală diferită prin care sperăm să ne surprindem într-un mod cât mai plăcut fanii! Piesa «4play» este o producție realizată de mine, cu versuri scrise alături de Cortes și este un preludiu (momentan online) pentru acest sezon estival, dar și un summer hit care ne invită la un vibe bun și relaxat”, povestește MACORA.

Nu a fost prima dată când cei doi artiști s-au întâlnit în studio. De-a lungul timpului, MACORA și Mario au colaborat pentru producția mai multor hituri, printre care „Caliente” (alături de Dorian Popa) și „Solo”, single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

MACORA (Răzvan Matache) este un producător, artist și compozitor român. Proiectul muzical a devenit internațional la scurt timp după ce a fost lansat, iar primele sale piese, „Show You” și „Outside”, s-au făcut deja cunoscute în mai multe țări. Debutul muzical al artistului a avut loc în urmă cu aproape 20 de ani, iar de atunci a colaborat cu artiști precum Connect-R, Antonia & Alex Velea, Andra, Pepe, Irina Rimeș, Nicole Sherry, DJ Sava, Raluka, Faydee și mulți alții. De la muzică electronică, urbană, pop și până la ritmuri afro și latino, stilul MACORA s-a făcut remarcat mereu prin creativitate și versatilitate, precum și printr-un sound muzical autentic. Pasiunea producătorului pentru muzică a început la vârsta de 4 ani (cu percuția), iar pe parcurs a început să studieze chitara și pianul. Fiind un autodidact convins, MACORA rămâne permanent preocupat să îmbine toată experiența sa muzicală în producții dintre cele mai surprinzătoare.

Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci” și „Ne mințim”. A colaborat de mai multe ori cu Lino pentru piese de succes precum „Paharele” și „Alfabetul iubirii”, iar în 2020 a lansat piese precum „Brațe străine”, alături de Andra, „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. La finalul anului a făcut echipă cu JO pentru o melodie emoționantă: „Vestirea Nașterii Lui”. Recent, Mario a lansat „Adu-mi soarele”, o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *