4Harmony a reusit sa surprinda pe toata lumea cu o piesa care iti va da fiori!
2016-12-22 00:32:21

Cu doar cateva zile pana in Craciun, emotia a pus stapanire pe fiecare dintre noi, iar in perioada aceasta gandurile noastre se indreapta catre aceia pe care ii iubim. La fel s-a intamplat si cei de la 4Harmony, patru oameni frumosi pentru care muzica e locul perfect de joaca si visare, ce au ales ca in aceste zile sa lanseze „Magia de Craciun”, melodie ce va ajunge la inimile tuturor celor ce o vor asculta.

Stim cu totii cum este sa iti fie dor de copilarie, de prieteni, de familie. Sa iti fie dor sa visezi. Asa a fost si in cazul celor de la 4Harmony. Magia acestei perioade a prins-o pe Cristina Stroe stand de vorba cu prietenul ei de-o viata, pianul. El ii sopteste in ritm de note calde tot ce are pe suflet, printr-o linie melodica de poveste. Cristina le fredonează prietenilor ei Ionut Valcu, Claudiu Zamfira si Alex Baroc piesa, iar visul capata culoare, conturandu-se si in versuri.

4Harmony: „Sarbatorile de iarna sunt acele momente pline de magie in care nu suntem niciodata suficient de mult, pe cat ne-am dori, langa cei ce contează cu adevărat, familie, prieteni, oameni dragi. Tot ce ne-am propus este sa reusim sa aducem magia si emotia muzicii, in fiecare zi, celor care ne asculta.”

„Magia de Craciun” i-a cuprins atat de bine pe cei de la 4Harmony reusind sa creeze un moment unic, plin de sensibilitate si emotie, armoniile vocilor lor completandu-se perfect.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Magia de Craciun”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *