3SME, cea mai neconvențională trupă din România, lansează piesa de debut «Savarine»

Trupa 3SME (Threesome) debutează cu piesa «Savarine», o satiră a vieții cotidiene, dar și un pamflet realizat cu subtilitate. Cei trei artiști și-au însușit fiecare câte un personaj în această formulă artistică și promit să aducă un sound nou pe piața muzicală din România.

Bazil, Orian și Aurora au compus alături de ADDA o piesă în care au sexualizat cu umor un desert celebru din România.

„«Savarine» este un concept comico-diabetic care exprimă realitatea zilelor noastre și plăcerile oamenilor. Sunt sigură că această piesă este începutul erei 3SME”, spune mezina trupei, Aurora Ghinoiu, în vârstă de doar 17 ani.

„Proiectul 3SME înseamnă foarte mult pentru mine. Aș spune în primul rând că este un act curajos în muzica românească. Perseverența a fost lucrul care ne-a mobilizat pe noi ca trupă. Muzica, pentru noi, nu e o un joc, e o provocare, dar cel mai important, muzica este pasiunea noastră principală”, a completat și Bazil, pe numele lui real, Bogdan Penciu.

Orian Alexandru (18 ani), cel de-al treilea membru al trupei, nu se pregătește numai pentru BAC, ci își urmează și pasiunea. A înțeles că drumul lui în viață este muzica și este hotărât să-l parcurgă cu succes. „Mă bucur că am lângă mine oameni cu suflet artistic. 3SME vine cu ceva fresh, este generația bună de muzică, newschool-ul acela puternic”, spune Orian.

Piesa «Savarine» a fost produsă la Baladda Records și Cat Music, iar muzica și versurile au fost compuse de ADDA, alături de cei trei membri ai trupei: Aurora, Bazil, Orian, dar și de Bogdan Marinescu, Robert Toma și Mircea Nițu. Vioara care acompaniază perfect linia melodică a fost interpretată de Vlad Măzărel, iar masterizarea piesei a fost realizată de Robert Toma.

De regia videoclipului s-a ocupat Claudiu Stan, iar conceptul a fost gândit de ADDA și de regizor. Scenografia și producția video au fost concretizate de Rizea Cătălin și Daria Night. De make-up și styling s-au ocupat Cristian Bucă și Ely Adam.

Păreri?

Comentarii