12 „Nuanțe de iubire" pe primul album semnat Edward Sanda
2020-09-10 20:52:43
  • După 3 ani de la lansarea pe piața muzicală românească, artistul spune că își împlinește visul de a oferi fanilor și un album cu piesele sale

„Nuanțe de iubire” este titlul primului album pe care Edward Sanda îl va lansa pe 14 septembrie, moment pe care declară că îl trăiește cu multe emoții. „Am muncit la acest proiect timp de un an și mă bucur atât de mult că am reușit să îl finalizez acum! Fiecare dintre cele 12 piese reprezintă câte o formă, câte o fețetă a iubirii și abia aștept să le descoperiți pe toate“, spune încântat de rezultat artistul Famous Production.

Edward speră că fanii lui vor asculta cu mare plăcere „Nuanțe de iubire” pentru că, pe lângă deja cunoscutele Doar pe a ta feat. Ioana Ignat, Nimeni ca noi sau Vintage feat Lidia Buble, ei vor găsi și 5 piese complet noi. Daca la repertoriul său de până acum a lucrat întreaga echipă Famous Production, piesele noi sunt compuse și orchestrate integral de către Edward Sanda, care este și un producător de succes, cu piese compuse pentru artiști importanți din România. „Albumul va conține 7 piese consacrate și alte 5 nou-nouțe! Pot să vă spun că una dintre ele este realizată în colaborare cu Nicole Cherry, se numește <Serenadeși o vom lansa până la finalul lunii septembrie, cu tot cu videoclip”, adaugă Edward. Printre acestea se află și piesa cu care Edward trebuia să se lanseze în urmă cu 3 ani, „ Vorbele lor”, dar care în cele din urmă și-a găsit un locul potrivit acum, în „Nuanțe de iubire”.

Știu că în prezent nu se mai lansează atât de multe albume ca pe vremuri, cu atât mai puțin în această perioadă. Însă cred că acesta a fost cel mai mare vis al meu, încă de când am devenit artist. Să cânt, să compun și să scot și un album. Ce-i drept, a contribuit foarte mult și faptul că mulți oameni mi-au scris și m-au încurajat, astfel încât acest lucru m-a motivat și mai mult să lucrez“, încheie Edward Sanda.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *