Zoli TOTH Project prezinta show-ul #COCOON in premiera la Hard Rock Cafe
2016-05-16 17:06:55

Zoli TOTH Project prezinta in premiera show-ul #COCOON, vineri, pe 20 mai, la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 in cadrul unui eveniment BestMusic Live Concerts.

#COCOON un proiect unic in Romania, un spectacol despre noi inceputuri si renastere la toate nivelurile. Instrumente diverse marimba, vibrafon, vioara, violoncel, tobe clasice si electronice, dar si instrumente inventate de Zoli TOTH sunt puse pe ritmuri foarte energice cu un sunet total nou.

Show-ul creat de Zoli TOTH este realizat cu ajutorul muzicienilor profesionisti, impreuna cu care formeaza Zoli TOTH Project.

#COCOON a confirmat deja. Un scurt fragment din spectacol a fost prezentat in cadrul galei din finala nationala Eurovision 2016, avand parte de reactii excelente din partea publiculuisi a presei.

www.facebook.com/Zoli.TOTH.Official/

www.facebook.com/ZoliTOTHProject/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) dar si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

– 50 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat de bilete)

– 40 de lei, cu loc la masa, in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 40 de lei. Biletele isi pastreaza pretul in ziua concertului la intrare.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Va invit cu drag la un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM, apoi va astept cu pareri.

Momentul „Hiperboreea” poate fi vizionat mai jos. Enjoy!

00000006737-8d03-800x800-n-0e2f5920

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *