Zoe Wees x 6LACK iși unesc forțele pentru single-ul „That's How It Goes"
2021-09-24 18:55:36

Zoe Wees & 6LACK, maestrul R&B, nominalizat la premiile Grammy, și-au unit forțele pentru a crea ceva emotionant în noul lor single „That’s How It Goes.” Mângâietoare, dar în același timp izbitoare, piesa aprofundează energiile pozitive și întunecate pe care le putem găsi în viața de zi cu zi. Fanii vor avea șansa să asculte live noua piesă în timpul turneului din Europa a lui Zoe, care este programat să înceapă în martie 2022. 
 
Referitor la piesă și la colaborarea cu 6LACK, Zoe explică: “Mi-a placut mult să lucrez cu 6LACK. Știind că 6LACK a muncit din greu să ajungă cine este astăzi, m-a inspirat la un alt nivel. Felul în care el a apreciat întreaga echipă și noua noastră piesă este ceva înduioșător. El are unul dintre cele mai frumoase suflete”.
 
6LACK a adăugat “Sunt foarte bucuros să pot lucra cu oameni care vorbesc direct cu spiritul meu. Zoe Wees a creat un pod între lumea ei și a mea și <<That’s how it goes>> este o piesă ce poartă un mesaj care nu se va estompa niciodată. Triumful în urma deznădejdii. Îmi aduce aminte de unde am plecat, cine sunt și unde vreau să ajung.”  

Artista de 19 ani, născută în Hamburg, Germania, s-a bucurat de un debut exceptional, anul trecut. Primele ei două piese, “Control” & “Girls Like Us”, au ajuns amândouă în Spotify’s Today’s Top Hits în SUA și Germania, printre altele. „Control” a primit Discul de Aur în Germania, Franța, Italia, Olanda, Norvegia și Suedia. De asemenea, a fost premiat cu discul de platină în Elveția (4x), Belgia & Austria.
„Girls Like Us” a urcat în Top 10 în clasamentele iTunes & Apple Music în Europa. Ambele single-uri s-au clasat în Spotify’s Global 200. În plus, aceasta a fost desemnată Apple’s Next Up Artist  în aprilie 2021, a cântat la show-ul lui Jimmy Kimmel & și a fost adăugată pe lista Forbes 30 Under 30 în Europa. În luna mai a acestui an, Zoe a lansat EP-ul de debut, „Golden Wings”. In plus, luna trecută Zoe a colaborat cu producătorul de top, Kygo, pentru piesa „Love Me Now”. 
 
Pronunțat “black,” artistul R&B nominalizat la premiile Grammy și-a lansat albumul de debut, „Free 6lack”, în noiembrie 2016, care a debutat pe locul 34 în topul Billboard 200 și pe care a fost inclus single-ul lui premiat cu de doua ori discul de platină , „Prblms”. 
6lack a fost nominalizat pentru două premii Grammy în 2018, la categoriile Best Rap/Song Performance. Pe 14 septembrie 2018, 6LACK a lansat cel de-al doilea album, „East Atlanta Love Letter”, care a ajuns pe locul 3 în topul Billboard 200 și care a fost în săptămâna lansării pe locul 1 în categoria albume R&B. Albumul conține colaborări cu artiști precum J.Cole, Future, Khalid și Offset din trupa Migos. 6lack a lansat recent un EP intitulat „6pc Hot”, care a ajuns în Top 5, în cadrul Billboard’s R&B chart.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *