Zoe Wees lanseaza single-ul „Girls Like Us”
2021-01-13 22:53:22

Dupa ce a debutat cu deja hitul „Control”, Zoe Wees lanseaza la inceputul anului 2021 single-ul „Girls Like Us”.

Aceasta este a doua melodie lansata de catre artista de origina germana, Zoe Wees, dupa ce „Control” a devenit o piesa virala la nivel international.

Despre noua melodie, Zoe a declarat: „Pentru mine a fost cel mai dificil sa cresc intr-o lume in care simti ca nu esti acceptat. Avem cu totii nesigurante, dar cred ca asta ne face frumosi. Nu este intotdeauna bine sa te gandesti la modul in care esti privit de catre cei din jur. Este mult mai important sa te gandesti la ceea ce simti tu”.

Versurile melodiei vorbesc despre solidaritate si legaturile puternice dintre toate fetele din lumea intreaga care simt presiunea societatii. Totodata, este degetul mijlociu ridicat catre standardele de frumusete care sunt create si promovate de catre branduri si influenceri.

„Girls Like Us” este produsa de catre Patrick Pyke si Ricardo Munoz.

Zoe a adunat o comunitate de fani care o urmaresc inca de cand a lansat single-ul „Control”. Artista in varsta de 18 ani s-a bucurat inca de la debut de succes international, piesa sa fiind inclusa in numeroase playliste de pe toata planeta. Melodia a adunat peste 250 milioane de ascultari si a primit Discul de Aur in 5 teritorii.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *