Zeds Dead lansează piesa „Rescue" ft. Delaney Jane
2019-05-18 14:26:37

Dylan Mamid (DC) și Zachary Rapp-Rovan (Hooks) – Zeds Dead – sunt renumiți pentru că au reușit, din 2009 până în prezent, să influențeze în profunzime peisajul muzical electronic.

Odată cu lansarea piesei „Rescue”, care marchează colaborarea dintre Zeds Dead, Delaney Jane și Dion Timmer, duo-ul își propune să poarte ascultătorul printr-un univers atipic, în care accentul este pus pe sunetul futurist, iar sensul muzicii capătă alte valențe.

„Încerc să devin acea prsoană de care aș fi avut nevoie când eram mai tânără – aveam nevoie să nu mă simt singură. Sper că pot lumina viața oamenilor prin dăruirea acestei mici bucăți din viața mea, pe care o împachetez în singurul mod în care pot – prin muzică. Sunt aici pentru cei care au nevoie să rezoneze cu cineva și să știe că nu sunt singuri”, declară Delaney Jane.

Dragostea pentru muzică și dorința de a-și împărtăși talentul au purtat duo-ul de producători & DJ i prin toată lumea, inclusiv în România, susținând spectacole incredibile în cadrul celor mai mari festivaluri muzicale. Prin lansarea albumului „Northen Lights” și a Trei EP-uri care conțin remixuri, Zeads Dead a început o revoluție muzicală, care a extins mult granițele muzicii electronice.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *