Zece lucruri despre revelatia muzicii internationale - Kali Uchis
2021-03-18 16:04:13

Kali Uchis este unul dintre cele mai populare nume din industria muzicala internationala. Artista a ajuns in toate boxele sau toate castile cu deja hitul “Telepatia”. Single-ul lansat de catre artista originara din Columbia cucereste topurile muzicale, platformele de streaming sau playlisturile publicului din intreaga lume. Kali Uchis se bucura de succes in toate mediile digitale. De la milioanele de provocari pe TikTok pana la pana la topul Spotify, atat cel din Romania, cat si cel mondial, unde “Telepatia” ocupa locul al doilea, artista este revelatia muzicii prin stilul nonconformist si o melodie memorabila.

Iata 10 lucruri pe care trebuie sa le mai stii despre Kali Uchis:

  1. Numele sau real este Karly-Marina Loaiza si s-a nascut pe 17 iulie 1994 in Alexandria, Virginia, SUA.
  2. In timpul liceului, Kali a invatat sa cante la pian si saxofon, fiind chiar membra unei trupe de Jazz.
  3. Numele sau de scena a venit la sugestia tatalui sau.
  4. In timpul liceului, Kali prefera sa se duca la sesiuni de fotgrafie mai mult decat la cursuri. Toate copertile albumelor sunt realizate chiar de catre artista.
  5. La varsta de 17 ani, Kali a fost nevoita sa isi castige singura existenta, parintii sai dandu-i o lectie din cauza absentelor de la scoala, fiind alungata din casa.
  6. Isi stilizeaza fotografiile si videoclipurile muzicale, fiind principala persoana raspunzatoare pentru imaginea ei.
  7. Albumul “Isolation” a fost lansat in 2018. Kali a colaborat cu Jorja Smith, Reykon, Tyler, the Creator si Bootsy Collins. Piesa “After the Storm” a fost cea mai importanta de pe proiect.
  8. In noiembrie 2020, Kali Uchis a lansat albumul “Sin Miedo (del Amor y Otros Demonios)”, ce include superhit-ul “telepatia”. Albumul a debutat pe primul loc in Billboard Top Latin. Albumul are radacini in cultura duala a lui Kali. “Sin Miedo” este un indemn al lui Kali pentru ascultatori, dar si un semn de respect pentru stramosii ei.
  9. Kali Uchis a fost nominalizata pentru 3 premii Grammy si a castigat, anul acesta, Best Dance Recording pentru piesa “10%”, impreuna cu Kaytranda. In plus, se preconizeaza ca va fi nominalizata la categoria Favorite Pop Album, din cadrul Grammy-urilor Latino.
  10. ali Uchis a cantat in deschiderea turneului Lanei Del Rey – “LA To The Moon Tour”, din 2018.

Asculta albumul “Sin Miedo”: https://umusic.lnk.to/k6SxwMsXPR

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *