Yungblud si Halsey lanseaza piesa „11 minutes" feat. Travis Barker
2019-02-14 19:03:13

Cu toate ca februarie se vrea a fi luna iubirii, Yungblud, Halsey si Travis Barker se gandesc si la cei singuri si lanseaza piesa „11 minutes”.

„Piesa spune povestea tragediei perfecte, aceea care reflecta intocmai dragostea moderna, ce se naste in cadrul societatii noastre. Suntem atat de concentrati pe ceea ce va urma, incat nu reusim sa vedem ce se afla in fata noastra. Nu realizam cat de multa nevoie avem de ceva pana cand acel ceva dispare de langa noi”, explica Yungblud.

In ceea ce priveste productia si compozitia piesei, acestea sunt realizate in colaborare cu Matt Schwartz (Cold War Kids, Kylie Minogue), Zakk Cervini (Good Charlotte, Mayday Parade) si Chris Greatti (Grimes, Black Veil Brides). „11 minutes” este un material hipnotic, care combina sunetul fluid de chitara si ritmul puternic de tobe cu vocile remarcabile ale lui Halsey si Yungblud, transpunand emotia povestii unui cuplu care isi saboteaza relatia inainte ca aceasta sa fi inceput cu adevarat, cedand in fata presiunii sociale.

Alaturi de Hasey – superstarul nominalizat la Grammy, ce a ocupat recent prima pozitie in Billboard Hot 100 cu hit-ul „Without Me” – si de talentatul Travis Barker (fostul baterist al trupei blink-182) este mai mult decat evident ca Yungblud a gasit reteta castigatoare.

„11 minutes”, colaborarea dintre Yungblud & Halsey si Travis Barker, succeda single-ul lansat de Yungblud la inceputul acestui ani, „Loner”, un imn al celor neintelesi, al celor care nu se pot integra. Materialul video al single-ului „Loner” a facut deja peste doua milioane de vizualizari, iar, cumulate, piesele lui Yungblud au ajuns deja sa fie ascultate de 90 de milioane de ori.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *