YUNGBLUD lansează videoclipul piesei „hope for the underrated youth" și anunță lansarea unui nou EP
2019-09-28 11:16:30

La sfârșit de septembrie, YUNGBLUD dorește să impresioneze fanii și să tragă un semnal de alarmă odată lansarea unui material video îndrăzneț pentru single-ul “hope for the underrated youth”. În completarea acestei lansări, superstarul punk-rock anunță și lansarea EP-ului

Videoclipul piesei a fost filmat în Bulgaria și este realizat de către Andrew Sandler, ce a regizat și clipul single-ului semnat Machine Gun Kelly – „I Think I’m OKAY” ft. YUNGBLUD X Travis Barker. Narațiunea materialului video urmărește evoluția lui YUNGBLUD și a grupului său de prieteni, ce încearcă a protesta pașnic, dar a căror acțiune este întreruptă brutal de către un grup al forțelor militare.

Mesajul pe care piesa și videoclipul acesteia încearcă a-l transmite este strâns legat de ideea de suprimare a „vocii” comune a tinerilor considerați inadaptați și nepotriviți în cadrul unei societăți ghidate de standarde rigide, construite pe baza prejudecăților și a inflexibilității oamenilor.

„Vreau ca acest proiect să pună accentul pe ideea unei lumi consumate în profunzime de o ură nejustificată, o lume în care generația mea este ghidată de lupta pentru speranță, unitate și egalitate. Ideile noastre se lovesc cap în cap cu ura din jurul nostru, iar noi le combatem cu un buchet de flori! Am scris asta cu gândul la oamenii pe care i-am cunoscut peste tot în lume, la poveștile pe care le-am auzit despre călătorii și au rămas în capul meu. Videoclipul a fost filmat în Bulgaria cu cei mari tari oameni. Ei m-au ajutat să spun această poveste. Au făcut totul”, declară YUNGBLUD.

Track Listing „the underrated youth”:

braindead!
parents
original me (feat dan reynolds of imagine dragons)
casual sabotage
hope for the underrated youth
waiting on the weekend

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *