YUNGBLUD lansează „Parents"
2019-05-24 17:54:21

După „11 Minutes”, incredibila sa colaborare cu Halsey și Travis Barker, YUNGBLUD lansează o nouă piesă, „Parents”, un material euforic, colorat, ce contrastează violent cu versurile sale acide și se pliază pe gusturile oricărui gen.
este un tribut adus individualismului. Tu ești cel mai în măsură să judeci cum să devii cea mai bună variantă a ta. Nu te conforma normelor impuse de percepția colectivă despre cum ar trebui să fii, dacă acest lucru îți aduce pierderea de sine”, declară YUNGBLUD.
„Parents” este compusă chiar de YUNGBLUD, în colaborare cu Justin Tranter (Julia Michaels, Fall Out Boy) și produsă de Zakk Cervini (Good Charlotte, Mayday Parade) și Chris Greatti (Grimes, Black Veil Brides), alături de care s-a lucrat și pentru „11 Minutes”, material ce a fost ascultat de peste 140 de milioane de ori.
De curând, YUNGBLUD a anunțat semnarea unui parteneriat cu Z2 Comics pentru lansarea unui roman grafic, realizat după un concept unic, intitulat „The Twisted Tales Of The Ritalin Club”, ce va fi lansat în luna octombrie.
În mai puțin de un an de la lansarea albumului său de debut, „21st Century Liability”, YUNGBLUD a înregistrat peste 100 de milioane de stream-uri. „Parents” este piesa care succedă single-ul „Loner”, ce a fost ascultat de peste 12 milioane de ori și lansarea albumului „Live In Atlanta”, care a fost înregistrat în timpul turneului său sold-out.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *