“You Are The Reason”, noua piesa a lui Calum Scott, este intr-o continua urcare in topul Trending YouTube
2018-01-19 20:30:02

Videoclipul piesei “You Are The Reason” a adunat in cateva zile de cand a fost lansat peste 16.000.000 de vizualizari pe YouTube si a ajuns instant in topul celor mai vizualizate videoclipuri din Romania.

“Am scris aceasta piesa pentru a multumi persoanelor speciale din viata noastra care ne fac viata mai frumoasa, din simplul motiv ca se afla in ea”, a declarat Calum Scott.

Cantaretul britanic a devenit cunoscut dupa participarea din cadrul emisiunii concurs Britain’s Got Talent in 2015. Versiunea lui pentru piesa lui Robyn, “Dancing On My Own”, a adunat peste 200 de milioane de vizualizari pe YouTube si a ajuns in clasamentul Billboard Hop 100. In plus, a fost cea mai descarcata piesa in 2016, in 11 teritorii.

Calum Scott va lansa la inceputul lunii martie albumul de debut, “Only Human”, iar unul dintre track-urile incluse pe material va fi o versiune acustica pentru piesa lui Bob Dylan, “Not Dark Yet”.

5 lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Calum Scott:

1. Artistul britanic a fost finalist in cadrul emisiunii concurs “Britain’s Got Talent”, unde a primit din partea lui Simon Cowell the golden ticket;
2. A cucerit publicul cu o varianta inedita a piesei “Dancing On My Own”, de la Robyn;
3. A infiintat alaturi de alti prieteni trupa Maroon 4, tribute al trupei Maroon 5;
4. Este prieten cu Marcus Collins, Union J si Sam Smith;
5. Oricand ar inlocui o masa de pranz cu o punga de cipsuri, mai exact, cele cu aroma de branza – Quavers.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *