YorGa feat. Brighi - Strop de fericire / Every drop (videoclip nou)
2015-05-12 11:13:12

Daca in urma cu cateva zile lansau single-ul “Strop de fericire / Every drop”, concomitent in limba romana si in limba engleza, baietii de la YorGa, cel mai nou proiect din muzica romaneasca, lanseaza videoclipul primei lor piese, in colaborare cu Brighi.

Alchimistii YorGa au intrat in laborator si au pus la punct o reteta secreta. Acolo au gasit-o pe frumoasa Brighi, alaturi de care au filmat un videoclip in regia lui Slava Sirbu, o poveste vizuala fantezista, inspirata din celebra scriere a lui Hans Christian Andersen – Mica sirena. Filmarile pentru videoclip s-au realizat pe parcursul a 24 de ore la Stejari Country Club, singurul country club din Romania care imbina o varietate de facilitati sportive pentru adulti si copii, cu o valoroasa componenta de socializare si de business si in Laboratorul de cocktailuri, locul cu unele dintre cele mai bune cocktailuri din oras.

“Chiar dupa ce am ascultat piesa pentru prima oara, am stiut ca vreau sa fac acest featuring. Mi-a placut “Strop de fericire” exact in forma in care era. Mai mult, imi placea tot ce reusea sa imi transmita! Nu am simtit nevoia de a o modifica deloc. Nu am vrut sa cant mai mult pe ea, doar de dragul de a-mi auzi vocea, nu sunt genul. “Strop de Fericire” se incadreaza intr-un stil muzical prea putin abordat in Romania, din pacate. Mi-as dori ca oamenii sa inteleaga ca, de multe ori 3 cuvinte nu inseamna lipsa de inspiratie. 3 cuvinte pot exprima mai mult decat vor putea exprima strofele intortocheate, vreodata. E ca si cum spui ‘te iubesc’. Doua cuvinte atat de simple, care pot insemna atat de mult, sometimes less is more. In ceea ce priveste videoclipul, baietii sunt savanti, iar eu sunt o sirena care, dupa multe experimente, se va transforma in om pentru ca este indragostitat de unul dintre doctori. Savanti, sirena, apa sarata, ce mai, piesa si clipul sunt alta mancare de peste. :)”, declara Brighi.

Single-ul “Strop de fericire / Every drop” este compus de catre Gabriel Baruta, unul dintre membrii proiectului YorGa. Cunoscut compozitor, Gabriel este fondatorul trupei Hotel FM, alaturi de care a participat la Eurovision 2011 cu piesa “Change”. Cel de-al doilea membru al YorGa este Florin Iordache, solist cu sute de concerte la activ. A facut parte din trupa Krypton si a avut numeroase colaborari cu diferiti artisti, printre care Directia 5, iar din 2012 este solistul trupei Avenue.

“YorGa este un proiect EDM inceput anul trecut, cand ne-am unit ideile spre a crea un sound fresh, in care ne-am jucat cu tot felul de influente muzicale: deep house, pop, electro, funk, ideea acestui proiect a fost, de la inceput, sa ne simtim bine cu totii… si, de atunci, snare peste kick, bass peste beat, cu lead-uri si voci, construim proiectul YorGa care ne aduce satisfactie cu fiecare… strop. Acum, ca tot veni vorba de ‘fiecare strop’, piesa pe care o prezentam ca fiind primul release din portofoliul YorGa, compusa la Mosquito Production, in colaborare cu frumoasa si talentata Brighi, se numeste ‘Strop de fericire’ si asta ne-am propus sa fie… avem un clip de care suntem foarte mandri, cu dr Yor si dr Ga, cu Brighi sirena, cu formula fericirii si cu o echipa de oameni carora le multumim din suflet pentru realizarea acestei productii… un strop de fericire in paharul fiecarei zile, un twist de ‘mai bine’. Este o piesa deep house, cu usoare influente pop si funk, mai chill, de club, de plaja, de 5 dimineata, de 7 seara, de drumul spre mare, de kocktail, de facut copii :)… recomandata pentru orice afectiune :)). Va asteptam cu surprize si pe pagina noastra de Facebook YorGa!”, declara baietii.

Va las sa urmariti materialul video din care putem invata ca noi suntem proprii nostri alchimisti, noi ne ocupam de reteta fericirii noastre. Enjoy!

https://youtu.be/D0kJW9y1nGM

https://youtu.be/7kcYcQTH6vk

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *