YorGa feat. Brighi - Strop de fericire / Every drop (remix)
2015-05-29 21:17:24

every_drop_landscape_remix

YorGa intampina sezonul estival cu un “Strop de fericire” in industria muzicala romaneasca, in colaborare cu indragita Brighi. Haideti sa ascultam impreuna remixurile single-urilor “Strop de fericire / Every drop”!

YorGa, cel mai nou proiect din portofoliul Cat Music, colaboreaza cu frumoasa Brighi pentru primul lor single. Piesa a fost lansata concomitent in doua versiuni: in limba romana si in limba engleza.

La cateva zile de cand ne-au prezentat cele 2 single-uri, YorGa si Brighi au lansat si videoclipul piesei, o poveste vizuala fantezista, inspirata din celebra scriere a lui Hans Christian Andersen – Mica sirena.

Single-ul “Strop de fericire / Every drop” este compus de catre Gabriel Baruta, unul dintre membrii proiectului YorGa. Cunoscut compozitor, Gabriel este fondatorul trupei Hotel FM, alaturi de care a participat la Eurovision 2011 cu piesa “Change”. Cel de-al doilea membru al YorGa este Florin Iordache, solist cu sute de concerte la activ. A facut parte din trupa Krypton si a avut numeroase colaborari cu diferiti artisti, printre care Directia 5, iar din 2012 este solistul trupei Avenue.

Pentru Brighi, feat-ul cu YorGa, pentru piesele “Strop de fericire / Every drop”, aduce o schimbare de stil muzical, dupa single-ul “Motivul meu”, lansat la inceputul acestui an, si colaborarile cu Speak, Pacha Man, Dorian si Snoop Dog. Frumoasa artista a participat la Vocea Romaniei, in sezonul cu numarul 4, unde a ajuns pana in semifinale in echipa lui Marius Moga.

Remixurile sunt realizate de catre Bite Your Lips, producator si live perfomer, care realizeaza remix-uri live, mashups dintr-o gama larga de stiluri muzicale. Cu influente de la blues, psychedelia la balkan si UK Garage, productiile sale cuceresc publicul inca de la primul beat.

Remix ‘Strop de fericire’:

Remix ‘Every Drop’:

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *