Yogi & Skrillex - Burial (feat. Pusha T, Moody Good, TrollPhace) (videoclip nou)
2015-07-08 21:54:51

clip nou

Yogi a dat lovitura cu “Burial” ft. Pusha T in 2014, o piesa care acum este insotita si de un videoclip care te bantuie de la prima vizionare.

Pentru acest clip, Yogi s-a parteneriat cu Skrillex, TrolPhace si Moody Good pentru o editare speciala a piesei care s-a auzit in premiera la Beats 1 Radio in cadrul show-ului gazduit de Zane Lowe.

Clipul a carui regie e semnata de Grant Singer (Kanye West, Vic Mensa, Sky Ferreira, The Weeknd, Kendrick Lamar) prezinta un dans normal care deodata se transforma intr-o altercatie ce se desfasoara in mijlocul autostrazii cu fostul “baiat rau” al NBA-ului, Dennis Rodman.

Piesa originala a lui Yogi a devenit foarte raspandita fiind inclusa in trailerele mult anticipatului film “Entourage”, precum si in in cel al seriei HBO “Ballers”. “Burial” s-a regasit si in seria UFC “Road to The Octagon”, dar si in cel mai recent trailer de promovare a parteneriatului Adidas/Real Madrid 2015-2016.

Va invit sa urmariti noul clip pentru care Yogi s-a aliat cu Skrillex, Pusha T si Dennis Rodman, dupa care va astept cu pareri!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *