Yellow Claw lanseaza single-ul si videoclipul „Invitation", feat Yade Lauren, alaturi de Cat Music
2017-02-02 22:44:33

Duo-ul “Yellow Claw” lanseaza piesa si clipul “Invitation”, alaturi de Yade Lauren, artista cu care cei doi DJ au colaborat anul trecut pentru piesa “Love & War”.

Piesa este compusa de catre Tori Rae Diaz, Nils Rondhuis, Joris Titawano & Jim Taihuttu, iar clipul este regizat de catre Jim Taihuttu. Piesa “Invitation” spune povestea a doi oameni care traiesc momentul si se bucura de clipe impreuna intr-un decor parizian, fara sa se gandeasca la ceea ce lasa in urma sau ce vor face in continuare.

Muzica Yellow Claw este un mix de genuri, care integreaza elemente dubstep, dance, trap si moombahton. Cei doi DJs au colaborat cu artisti precum Diplo, Flux Pavilion, Skrillex, Waka Flocka Flame, Pusha T, Martin Garrix, DJ Mustard, Ty Dolla $ign and Tiësto. Primul single international, “In My Room”, o colaborare cu DJ Mustard si Ty Dolla Sign a adunat peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube si peste 72 de milioane de stream-uri pe Spotify.

In prezent, Yade Lauren se pregateste sa lanseze materialul sau solo de debut.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single “Invitation”, un featuring cu Yade Lauren, apoi va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *