YellLow – Out Of Me (Night Version) (videoclip nou)
2015-02-05 17:28:18

YellLow revine in atentia publicului cu un nou single, “Out Of Me (Night Version)” piesa ce a fost compusa de catre Luiza Popescu, Andi Petreanu, Radu Anghel si Alex Cotoi, iar videoclipul a fost filmat si regizat de catre Anton Sandu.

“Ne stim de mult cu Anton Sandu, senior in casa celor mai talentati video-makeri din tara, si am cochetat cu ideea facerii unui clip inca de prima data cand ne-am cunoscut. Stiam ca o sa fie ceva special pentru ca omul pune suflet acolo unde-i place, si parea sa-i placa. Ne-am filmat siluetele in studio, pentru partile de dubla expunere, si am fost o zi la munte, sa gasim un lac. Nu l-am mai gasit, era iarna si drumul greu, dar am scos aparatu si am filmat ce-am putut noi mai sexi, pe drum, prin frig, pe langa un spital care era direct din filme. Clipul este despre contraste, ne place asa. Interior-exterior, natura-urban, cadere-zbor, dragoste-ura. In “Out Of Me” poti sa te regasesti foarte usor daca vindeci rani adanci ale iubirii.

Piesa este ceva mai veche, cei care ne stiu o pot recunoaste din setul nostru live, intr-o alta varianta. Am refacut mixul si elementele pentru Night Version ca sa o aducem inainte-n viitor. Suntem siguri ca o sa va placa. Enjoy!” – YellLow.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *