Years & Years + MNEK = „Valentino", ecuatia lunii februarie
2019-02-14 19:30:36

Years & Years si MNEK celebreaza altfel Ziua Indragostitilor si lanseaza o piesa incredibila, „Valentino”, o colaborare ce a luat nastere natural intre cei doi artisti, legati de o prietenie longeviva.

„Valentino” este un material cu un ritm molipsitor, inspirat de flamenco, ce induce instant starea de bine si reuseste sa transpuna prin versuri povestea dintre doi indragostiti care si-au gresit reciproc, incurcandu-se unul pe celalalt, pana in inevitabilul punct al despartirii.

Years & Years si MNEK au scris piesa anul trecut, iar „Valentino” a ajuns sa fie unul dintre cele mai apreciate materiale pe care fanii le-au putut auzi in cadrul catorva spectacole ale turneului Years & Years.

„Eu si Uzo am fost inspirati sa scriem acest cantec cu gandul la baietii neseriosi care ne-au ranit in trecut. Sunt bucuros sa am un prieten ca Uzo – cineva cu care sa vorbesc atunci cand sunt suparat si dezamagit in dragoste, iar faptul ca acum am ajuns sa lucrez cu el este sinonim cu iesitul in oras. Il stiu pe Uzo de multi ani si sunt constient de talentul lui. Sper ca piesa sa rezoneze cu toata lumea, indiferent de orientarea sexuala – cu totii stim un Valentino! – si sunt atat de mandru de aceasta piesa, tocmai pentru ca este asa gay. Doi barbati care canta despre un baiat este, din pacate, inca un lucru neobisnuit si de aceea sunt fericit ca am putut sa lansez acest cantec cu MNEK.”, declara Olly Alexander, solistul trupei Years & Years.

„Olly a devenit un adevarat prieten al meu si m-am simtit genial sa produc, scriu si cant aceasta piesa in compania lui. M-a invitat sa interpretam piesa in cateva spectacole din cadrul turneului Years & Years si a fost minunat. Mi-a scris acum cateva zile si mi-a zis ca , iar raspunsul meu a fost “, declara MNEK.

Videoclipul ce va acompania piesa ii intruchipeaza pe cei doi prieteni in demersul lor de a salva si curata lumea de acesti infami „Valentino” si a fost filmat in timpul turneului „Palo Santo”, la Stockholm, fiind regizat de Olly, Uzo si Jordan Rossi.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *