Years & Years lanseaza single-ul „Palo Santo”
2018-06-25 17:29:57

Years & Years a lansat cel de-al treilea single, „Palo Santo”, extras de pe albumul cu acelasi nume, a carui data de lansare este programata pentru 6 iulie.

„Palo Santo” este o balada molipsitoare, ce aminteste si omagiaza pasiunile ascunse ale fiecarui om, incurajand descatusarea tuturor simturilor. Pe fondul noii piese Years & Years, secretele iau forma unor obsesii vocale si conduc la o explozie controlata de erotism si euforie.
In completarea marii lansari a single-ului „Palo Santo”, Years & Years a facut publica si varianta acustica a piesei, interpretata de Olly Alexander, la pian. De asemenea, trupa a anuntat si punerea in vanzare a biletelor pentru turneul de promovare al albumului. Detalii aici: yearsandyears.com/tour.

„Sanctify” si „If You’re Over Me” sunt celelalte doua single-uri lansate de pe albumul „Palo Santo”.
„Vreau sa port oamenii intr-o aventura frumoasa si salbatica, o aventura prin universul viselor mele, intr-o lume diferita fata de a noastra. M-am gandit mult timp la acest loc, un loc din care poti sa spui povesti despre identitate, sexualitate, celebritate.” – Olly Alexander, referitor la conceptul din spatele albumului „Palo Santo”.

Albumul de debut Years & Years, „Communion”, a inregistrat un succes fenomenal, devenind #1, imediat dupa lansarea din 2015. Primul album s-a vandut in peste 1,5 milioane de exemplare, a obtinut patru discuri de platina si a fost nominalizat de cinci ori la BRIT Awards.

Years & Years a sustinut doua concerte memorabile in Romania, primul în 2016, in cadrul festivalului Summer Well si cel de-al doilea un an mai tarziu, la Neversea.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *