Yanka lanseaza single-ul "Never Give Up" by Marco and Seba
2016-10-26 20:08:11

Yanka revine cu un nou single pentru fanii ei “Never Give Up”, o piesa speciala compusa de artista si produsa de Marco and Seba, producatorii romani care au compus si produs hituri cunoscute de milioane de oameni din Romania si din strainatate.

Toate hiturile care au facut-o celebra pe INNA in intreaga lume sunt compuse si produse de ei: “Hot”, “Love”, “Deja-Vu”, “Sun Is Up”, “BOP BOP”, “Yalla”, dar si “I Did It, Mama” de la Alexandra Stan.

Anul trecut, Marco and Seba au avut 3 piese locul 1: INNA – “Diggy Down”, INNA – “BOP BOP”, Carla’s Dreams feat. Delia – “Cum Ne Noi”, colaborari cu Delia, Carla’s Dreams si Alina Eremia.

“Never Give Up” este o piesa scrisa in acele momente in care parca nu mai ai forta sa mai crezi in nimic si cu toate astea, ceva mai puternic decat tine te impinge sa continui sa stai pe drumul tau si sa mergi in directia in care iti spune doar sufletul.

Este prima mea colaborare cu Marco & Seba si ma bucura enorm faptul ca mi-au daruit aceasta piesa pe care, alaturi de ei, am transformat-o intr-un fel de cadou frumos al carui mesaj este sa nu renuntam niciodata la visurile si dorintele noastre cele mai profunde si nebunesti pentru ca TOTUL E POSIBIL!

E o piesa despre iubire de sine, incredere, credinta si putina inconstienta”, a declarant Yanka.

Videoclipul piesei a fost filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca, DoP George Secrieru.

“Clipul este, de asemenea, prima mea colaborare cu Roman Burlaca si BRFilms. Mi-am dorit foarte mult sa lucrez cu Roman pentru ca imi plac metaforele lui. Recunosc ca este pentru prima oara cand efectiv, nu m-am implicat deloc in crearea conceptului video, ceea ce este o experienta unica. Roman a inteles din cateva cuvinte cine sunt si a reusit sa transpuna universul meu interior in imagini, care spun o poveste profunda si complexa tocmai prin simplitatea lor”, a mai spus artista.

Yanka este vocea uneia dintre cele mai difuzate piese – „My Heart Is Gone”, semnata Vanotek, care este nominalizata la “Best Romanian Act” la MTV EMA, dar si “Jungle”, „Skip a Little Love”, “Tell Me Lies”.

Vanotek si Yanka pot fi votati aici => http://ro.mtvema.com

“Tot ceea ce scriu si exprim prin muzica sunt trairi personale pe care fiinta mea le-a simtit la un moment dat. Poate ca asta este darul cel mai mare pe care l-am primit….faptul ca ma pot vindeca prin cuvinte tavalite prin sunete, iar eu ma simt foarte recunoscatoare pentru acest dar”, a declarat Yanka.

Yanka s-a remarcat la editia din 2014 din cadrul celui mai vizionat talent show – Vocea Romaniei, unde s-a aflat in echipa lui Tudor Chirila, iar anul trecut, sustinuta de label-ul Global Records, a lansat single-ul „Jungle”.
Artista prezinta un concept live acustic sustinut intr-o formula instrumentala de chitara acustica, chitara bas si tobe si care cuprinde cover-uri dupa piese celebre ale unor artisti internationali uriasi, precum Michael Jackson, Nirvana, Eurythmics, Amy Winehouse, Gorillaz, Hooverphonic.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single semnat Yanka, “Never Give Up”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *