Yanka lansează noul single & video „Skip a Little Love"!
2016-02-25 11:51:58

Artista care este vocea uneia dintre cele mai difuzate piese ale momentului – „My Heart Is Gone”, semnată Vanotek îşi lansează azi, 24 februarie noul single & videoclip „Skip a Little Love”!

Noua piesa „Skip a Little Love” a avut parte de o campanie inedită pe contul oficial de Instagram al artistei şi a constat în cuvinte cheie care au adus publicul mai aproape de YANKA (#ArmyOfLove) şi în cinci gif-uri misterioase, dar pline de mesaje cu care artista şi-a dorit să invite fanii să o cunoască mai bine, dar totodată prin care să îi provoace la o lecţie aparte de iubire.

https://www.instagram.com/yankaofficial/

Piesa este compusa de Yanka si Mihai Ristea si produsa de Mihai Ristea, mix/master Bunicu’ Magic.

Şi cum altfel ar fi putut talentata artistă să se apropie de cât mai mulţi oameni decât prin lansarea propriului site, care are şi o secţiune specială de blog? „Am ales să-mi lansez de Dragobete site-ul în acelaşi timp cu – o piesă foarte dragă inimii mele, pentru că mesajul meu legat de iubire este de fapt o provocare pentru fiecare în parte, respectiv: <Îndrăgosteşte-te de tine, mai întâi!>“, declară Yanka. Artista consideră că deşi e foarte bine că ne îndreptăm dragostea spre cei din jurul nostru, e esenţial să ne iubim pe noi înşine, să ne auzim nevoile, să devenim conştienţi de darurile cu care suntem binecuvântaţi şi să reuşim să ne simţim bine în propria piele.

Clipul noii piese „Skip a Little Love” reprezintă chiar expresia provocării lansate de Yanka. Despre noul videoclip, Yanka mărturiseşte: „E o regăsire. Mereu suntem tentaţi să ne dorim să fim cum sunt ceilalţi sau mereu avem senzaţia că ce au alţii este mai valoros. Însă adevărata magie începe din momentul în care te accepţi aşa cum eşti şi nu îţi mai proiectezi nevoile pe cei dragi din jurul tău, creând astfel nişte aşteptări nerealiste care nu duc decât la dezamăgiri.”
Videoclipul a fost filmat si regizat de Anton San, de styling s-a ocupat Andra Moga.

Dacă noul single „Skip a Little Love” vorbeşte despre dragoste şi susţine îndemnul de a fi mereu aşa cum eşti, site-ul Yankăi www.iamyanka.com reprezintă noul teren de joacă al artistei, unde vrea să interacţioneze cu cât mai mulţi oameni cărora să le împărtăşească toţi paşii ei ca artist, dar şi ce o inspiră şi despre lucrurile frumoase la care lucrează. „Pe pagina mea descifrez misterul celor cinci gif-uri cu care am făcut campania de teasing, dar sper ca acesta să fie o sursă de inspiraţie, un spaţiu unde cei care vin, vor pleca cu ceva…..chiar şi cu un zâmbet!”.

Yanka s-a remarcat la ediţia din 2014 din cadrul celui mai vizionat talent show – Vocea României, unde s-a aflat în echipa lui Tudor Chirilă, iar anul acesta, susţinută de label-ul Global Records, a lansat single-ul „Jungle”. Mai mult Yanka a impresionat interpretând piesa Addei – „Nu plânge, Ana”, într-o variantă acustică în limba engleză. Artista prezintă un concept live acustic susţinut într-o formulă instrumentală de chitară acustică, chitară bas şi tobe şi care cuprinde cover-uri după piese célèbre ale unor artişti internaţionali uriaşi, precum Michael Jackson, Nirvana, Eurythmics, Amy Whinehouse, Gorillaz, Hooverphonic, Cindy Lauper, Etta James, CeeLo Green, Stevie Wonder.

Acestea fiind spuse, vă invit să urmărim clipul noului single al frumoasei artiste, Yanka, „Skip a Little Love”, după care vă aştept părerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *