Yamira lanseaza un remix fresh! Uite cum suna „Mujer", realizat de Sunny Project!
2016-08-01 14:15:01

La o luna de la lansarea noului single, „Mujer”, Yamira lanseaza un remix fresh si de vara realizat de Sunny Project. Asculta mai jos cum suna remixul.

„Cel de-al doilea remix al piesei Mujer este realizat de Sunny Project. Are un summer vibe excelent! O sa mai colaboram pe viitor. Sper sa va placa!”, ne-a declarat Yamira.

Single-ul „Mujer”, compus de catre Madalina Dumitru (Mellina) si co-produs de Mango Records, a fost lansat alaturi de un videoclip regizat de catre Flavius State si Nicu Nita, iar montajul si colonizarea Anthony Icuagu. Videoclipul a fost filmat în Tyulenovo din Bulgaria, iar artista apare in ipostaze incendiare alaturi de modelul exotic Suhaib Meshah, jumate spaniol jumate iordanian, devenit cunoscut datorita participarii lui in show-ul „Burlacita” de la Antena 1.

In prezent, artista se afla in studioul de inregistrari unde lucreaza la noul single pe care il va lansa in toamna: „Mujer este o piesa tare draga mie. Este compusa de prietena mea Mellina. Mi-a prezentat câteva piese care mi se potrivesc si Mujer mi-a placut cel mai mult. Deja vedeam locul si cadrele din clip. Drept urmare „regizorul” clipului am fost eu. Dupa aceasta piesa urmeaza o noua piesa ce va fi lansata în toamna.„

Haideti sa ascultam impreuna remixul piesei “Mujer”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=pcNTnckKhoY

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *