Yamira isi surprinde fanii cu un remix fresh, "Tortura", realizat de Dandeej
2016-03-22 15:55:39

Yamira isi surprinde placut fanii cu un remix fresh. Artista a lansat primul remix pentru noul single “Tortura” si este realizat de Dandeej, un cunoscut producator si DJ din Italia, care are la activ mai multe remixuri pentru artisti internationali, dar si din Romania.

Un ritm mai alert, mai multa buna dispozitie si trimitere direct la petrecere, acestea sunt ingredientele adaugate in acest remix realizat de Dandeej, cel care a facut remixuri si pentru INNA.

“Pe Dandeej l-am cunoscut cand am lansat primul single, “Waterfalls. Ne-am placut imediat din punct de vedere profesional si am continuat sa colaboram. Remixul piesei “Tortura” are un vibe excelent! Sper sa va placa”, a declarat Yamira.

Single-ul “Tortura”, compus de catre Madalina Dumitru (Mellina) si co-produs de Mango Music, a fost lansat alaturi de un videoclip regizat de catre Flavius State si Nicu Nita, iar montajul a fost facut de Anthony Icuagu. Filmarile au avut loc in Queen Casino de pe Calea Dorobanti Bucuresti, iar povestea clipului este despre tradare si iubire.

Andreea Florentina Ispas, asa cum o stiu apropiatii pe Yamira, nu e straina de lumea muzicii. Cantareata nascuta in Bucuresti a avut primul contact cu dansul si muzica la 7 ani. A luat lectii de dans timp de 8 ani si a studiat canto, ca sa poata exploata talentul mostenit de la bunica ei. O parte din studii s-au desfasurat la Milano insa, la final, Yamira a decis sa ramana in Bucuresti, unde a continuat cu doua facultati si doua mastere. In prezent, cantareata detine si o afacere proprie, o agentie de modele si hostess. Calatoria in piata internationala, impreuna cu muzica a inceput in 2014, atunci cand Yamira l-a cunoscut pe Mattyas si, astfel, a inceput o colaborare intre cei doi. Apoi, Yamira a pasit in studioul Metropolitan Records, unde a inregistrat piesa „Waterfalls”.

Acestea fiind spuse, va invit cu drag sa ascultam impreuna remixul single-ului “Tortura”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *