Xonia – Vino Inapoi (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Indragita blonda, Xonia a lansat in aceasta dimineata videoclipul regizat de catre Anthony Icuagu pentru piesa “Vino Inapoi”, primul ei single in limba romana ce a fost produs in studiourile baietilor de la Deepcentral.

“Vino Inapoi” vorbeste despre toate momentele de ratacire emotionala, iar mesajul piesei si interpretarea ne lasa sa descoperim latura mai sensibila a Xoniei. Videoclipul filmat la finalul lunii decembrie completeaza vizual mesajul piesei.

“Imi doream o piesa in limba romana, dar am asteptat momentul potrivit! Vino inapoi este o piesa extrem de sensibila, cantata din inima! Am ales sa cant despre toate iubirile neimplinite, de momentele in care ti-ai dorit sa se intoarca desi stiai ca nu se va mai intoarce!” a declarat Xonia.

Videoclipul piesei “Vino Inapoi”a fost filmat in Bucuresti in fostul palat al Camerei de Comert. Pentur acest clip Xonia a pregatit o noua coregrafie de inspiratie bollywood. Piesa va avea si o versiune in limba engleza ce va fi lansata pe piata internationala in colaborare cu un artist de top.

Comentarii