Xonia - Vino Inapoi (single nou)
2014-12-04 16:34:19

Frumoasa Xonia lanseaza o noua piesa, “Vino Inapoi”! Puteti asculta mai jos primul single in limba romana al artistei!

“Vino Inapoi” este cel mai recent single al Xoniei, lansat chiar in aceasta dimineata pe pagina de facebook a artistei. Produs in studiourile Deepcentral, “Vino Inapoi” a fost o provocare pentru cantareata, deoarece este prima piesa in limba romana. Cantareata si-a surprins fanii cu o noua imagine inspirata din look-ul celebrei Marilyn Monroe.

“Vino Inapoi” vorbeste despre toate momentele de ratacire emotional, iar mesajul piesei si interpretarea ne lasa sa descoperim latura mai sensibila a Xoniei. Imaginea cantaretei, extrem de sexy si de senzuala, vine perfect in completarea textului: o piesa seducatoare cantata de o fata seducatoare.

“Imi doream o piesa in limba romana, dar am asteptat momentul potrivit! Vino inapoi este o piesa extrem de sensibila, cantata din inima! Am ales sa cant despre toate iubirile neimplinite, de momentele in care ti-ai dorit sa se intoarca desi stiai ca nu se va mai intoarce!” a declarat Xonia.

Videoclipul piesei “Vino Inapoi” urmeaza sa fie filmat in Bucuresti catre finalul acestei luni. Xonia a pregatit o noua coregrafie pe care urmeaza sa o prezinte zilele urmatoare, iar piesa va avea si o versiune in limba engleza ce va fi lansata pe piata internationala in colaborare cu un artist de top.

Xonia este nascuta in Australia si locuieste in Romania de aproximativ 4 ani. Single-ul de debut, “My Beautiful One”, a fost cea mai difuzata piesa a anului 2010, pana in acest moment cantareata a lansat mai multe single-uri ce au intrat in topurile de specialitate. Piesele “Remember” si “I Want Cha” au fost licentiate in mai multe teritorii, iar videoclipurile au fost difuzate de televiziunile de specialitate.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *