Xonia - Slow (videoclip nou)
2015-06-16 23:05:50

xonia

Dacă în urmă cu jumătate de an Xonia lansa hit-ul „Vino înapoi“, care numără pe canalul YouTube peste trei milioane de vizualizări, artista are noi veşti muzicale de împărtăşit. „Slow“ este titlul piesei proaspăt lansată de Xonia şi sună la fel de sexy şi de suav, aşa cum ne-a obişnuit artista până acum.

Vestea noii piese „Slow“ punea pe jar fanii din toată ţara ai Xoniei atunci când pe Facebook-ul ei şi pe canalul YouTube al Universal Music România au fost postate trei teasere la care simţeai că ai fi privit din nou, şi din nou, şi care ţi-au tachinat privirea şi simţurile cu mişcările senzuale ale blondei şi cu outfit-urile ei îndrăzneţe – dar care i se potrivesc atât de bine Xoniei.

Produsă de Fly Records, noua piesă „Slow“ te seduce definitiv de la prima întâlnire. Versurile fierbinţi, muzica ei care parcă le creează urechilor tale dependenţă instant şi cadrele absolut apetisante ale videoclipului te conving, fără mare greutate, să apeşi butonul de Replay la nesfârşit. Regizorul videoclipului „Slow“ este Khaled Mortktar, un profesionist cu viziuni regizorale inedite.

Beat misterios dance, sound incitant cu amprentă latino, acorduri energice de trompetă, imagini fierbinţi, o voce über-şarmantă şi un dans fermecător (şi pe care sigur vei încerca să îl imiţi în oglinda de acasă) – toate aceste ingrediente îţi stârnesc imaginaţia şi îţi creează o stare pozitivă din care nu ai mai vrea să te desprinzi. Scenariul videoclipului înfăţişează o frântură de basm modern, ca o invitaţie duioasă, dar totodată fermă la iubire, cu uşoare influenţe dark, iar textul versurilor îţi încinge imaginaţia prin cuvinte hot, rostite de Xonia pe un ton oarecum imperativ, dar atât cât să îţi stârnească interesul şi care nu mai lasă loc de reflecţii secundare: kill me, drive me crazy, slow.

Xonia s-a lansat in industria muzicală românească cu super hit-ul ‘My Beautiful One’, cea mai difuzata piesa a anului 2010. In 5 ani de carieră a bifat mai multe piese ce au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale și o super colaborare cu J Balvin pentru single-ul ‘I Want Cha’.

Vă invit cu drag să urmăriţi videoclipul noului single al îndrăgitei blonde, Xonia, „Slow“, după care vă aştept cu părerile voastre.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *