WOW! Elena prezinta o noua imagine in cel mai recent clip, „Turboman"
2019-03-07 19:49:49

Chiar inainte de Ziua Internationala a Femeii, Elena lanseaza „Turboman” si prezinta publicului o alta versiune a sa. Sound-ul fresh al piesei compuse de Alex Pelin si Adi Colceru si vocea puternica inconfundabila a artistei sunt completate de o poveste regizata de NGM Creative, in care protagonistii cauta echivalentul sentimentelor in culori, iar finish line-ul cursei este iubirea.

„Mi-a placut ideea din spatele piesei «Turboman», m-a atras povestea foarte tare. «Turboman» este despre dragoste, suflete pereche si ceea ce implica drumul spre acestea, o lupta despre regasire si cucerire”, spune Elena.

Pe platoul de filmare artista s-a simtit foarte bine, desi a primit provocarea de a-si schimba look-ul. „M-am simtit foarte ciudat pentru ca sunt de foarte mult timp roscata si mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc. Filmarile au durat 12 ore si ne-am organizat foarte bine pe platou cu echipa NGM. Au fost cele mai relaxante filmari de clip la care am participat”, adauga Elena.

De-a lungul timpului, artista a lansat hituri precum “Ecou”, „Disco Romancing”, „The Balkan Girls”, „Mamma mia”, “Pana dimineata”, care au cucerit publicul si posturile de radio din Romania. Mai mult decat atat, Elena a ocupat primele pozitii in topurile de specialitate din tari ca Japonia, Israel, Spania, Polonia si Italia cu piese ca “Midnight Sun” si “Senor Loco”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *